30 Aralık 2011 Cuma

İşte benim LUXYBOX' ım


Bu yılbaşı hediye konusunda mağdurum çok mağdurum, çok mağdurum mağdurum derkene bir de ne göreyim, kargocu...Hayatta en sevdiğim şeylerden birinin kapıda kargocu görmek olduğunu daha önce söylemiş miydim? Hele o kargo paketlerini açmak, içinden ne çıkacak diye kalbinin küttür küttür atması..Yıllardır yaşarım bu zevkli anları..

Bu defası çok beğendiğim bir kargoydu gelen.

Kargo poşetini açtım heyecanla önce üstteki kutu çıktı..Esasında beklediğim de bir kutuydu ama acaba içinden neler çıkacak heyecanı var ya tadından yenmiyor!....


Sonra içinden çıkan pembiş kutu, zaten benim kutu zaafiyetim var hani buradaki yazımda da paylaşmıştım ya:)

Hemen iç ses " kızım bu kutu senin çok işine yarar" dedi..Böylece LUXYBOX benden ilk +' yı kaptı..

Şimdi sayın okur burada 2. zaafıma geçeceğiz.=.KOKU...Kutuyu bir açtım Allah seni inandırsın harika bir koku cereyan etti bana doğru...Şimdi aldı mı LUXYBOX benden 2. +' yı etti mi 2+ bu bir yerde dursun..


Pembişi de açınca işte karşımda bu zariffff görüntü..Şimdi benim 3. zaafım burada yerini alıyor=Kutulardan çıkan ekstra şeyler=Bu kartanesi de onun ta kendisi işte..Al kullan, al kullan...+' mız oldu mu 3..

Veeee kutunun içisi=4. + da buradan geldi..Kutu içindekiler istisnasız tam benlik..Kullanmayacağım bir ürün yok..Haaa gönül isterdi ki orjinal boy olsun..Eeee artık onu da herkes kendi alacak:)



Ürünlerin orginal boy fiyatları=



Bu arada yazarınızın bu kutu olayında ilk tecrübesi..LUXYBOX  gibi şu anda bir çok firma var..İlk tecrübe izlenimlerimi böylelikle sizlere aktarmış oldum..

Sen ne diyorsun bu işe sayın okur?

Lüks kozmetik markalarını evinizin rahatlığında denemek isterseniz?


Bu zarif cicileri benimle buluşturma nezaketinize kocaman tşk..sevgili LUXYBOX


4 yorum:

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)