29 Şubat 2012 Çarşamba

Bardaklaşma etkinliğinden gelen hediyelerim

Madam Dö Gönç' ün blogunda düzenlemiş olduğu Bardaklaşma  Etkinliğinde sevgili birevkuşu ile eşleşmiştim..İşte bana gelen zarif hediyelerim..Tekrar teşekkürler canım...










İşte bu da benim yolladığım hediyelerimden biri, diğerlerini yayınlamıyorum sürpriz!




28 Şubat 2012 Salı

Pınar Pratik Anneler Kulübü' nden gelen hediyelerim

Geçen hafta Pınar 'ın Pratik Anneler Kulübü 'nden harika hediyeler  içeren hoş bir paket aldım..Blogum adına zaman zaman böylesi hediyeler gelmekte. Hakikaten bazı firmalarım PR şirketleri bazen insanın karşısına işte budur dedirtecek gönderilere imza atarak çıkabiliyor..



Baksanıza blogum incelenmiş, iki oğlum olduğu belirlenmiş, körü körüne değil bir araştırma sonucu yazılmış aşağıdaki mektup..


Ve her hediyeye iliştirilmiş kartlar..Kartların bir yüzünde "Annelerin bir tanesi" diğer yüzünde ise her hediye ile özdeşleşmiş ve bir blogger anneyi şımartabilecek hoş sözler var..




Pixel fırın eldiveni benim gibi hamur işlerine meraklı bir anne için nimet..



Oscar ödülümü Oscar gecesinden önce aldım bile ben..Hem de "ANNELERİN BİR TANESİ" oscarı..




Yumurta Zamanlayıcı tam benlik, zira çiğ kalan yumurtayı hiç sevmem ben..Ayar sorunum böylelikle ortadan kalkacak zira ürün renk değiştirerek yumurtanın istediğim kıvamda olmasını sağlayacak..


                                                   Robostir ise çorba için pratik bir karıştırıcı

Bir anne daha ne ister ki hediye olarak:)

Bu güzel jest için Pınar' a ve Pınar' ın PR ajansına çok tşk. ederim..

Sizler de Pratik Anneler Kulübü' nü takip etmeye devam edin, birbirinden heyecanlı sürprizleri kaçırmayın!

27 Şubat 2012 Pazartesi

Gülse Birsel' in geyikli elbisesi varsa özümün de geyikli hırkası var!:)

Şimdiki aklım olaydı büyüyünce ne olacaksın sorusuna GÜLSE BİRSEL olacağım derdim, kaybım büyük bu bağlamda..Ben bu kadına hastayım, hatta ölümüne:) Onu o kadar seviyorum ki..Zekası, anlatımı, üslubu, duruşu..Onunla tanışmak için resmen geberiyorum..Gözlemlerini birebir bu kadar güzel senaryoya aktarmak herkesin işi değil..

N'apiiim büyüyünce Gülse Birsel olamadım ama o geyikli bir elbise giydi diye ben de geyikli bir hırka aldım..Hırkamı İzmit Outlet Center' daki Atalar' dan aldım, iyi ki de aldım, çok da uyguna aldım..Üzerimde görenler bayılıyor..O gün Atalar' dan iki de pantalon kaptım hatta biri şu anda üzerimde, onlar da çok güzel, bir ara foto paylaşırım..






Gülse Birsel' in Yalan Dünya dizisini izleyenler bilir son bölümden bir öncesi bölümü..Gülse' nin o bölümde zombi makyajı ve kıyafeti altında dahi nasıl asil, nasıl kendinden emin oynadığına bir bakın allasen, yok böyle bir şey..Bak burnundaki kemeri dahi ameliyatla üsturuplaştırmamış Gülse, o nedenli komplekssiz..

Bu arada aslı varsa adamım Orçun' un 4 bölüm sonra diziden ayrılacağı söyleniyor, umarım bu bir şehir efsanesidir..

Ben en iyisi yazıyı Orçun' un deyimiyle seni seviyoruma bağlayayım..

SENİ SEVİYORUM GÜLSE BİRSEL! O biçim adamımsın bilesin:)


Not=Bu arada koridor halılarımızın markası Saray, merak eden olursa..

26 Şubat 2012 Pazar

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

sony-vaio

Bana en çok Pembe VAIO yakışıyor!

Ünlü moda ikonu Ece Sükan, Sony VAIO için ilginç bir işe imza attı. Blogların renkli dünyası ile Sony VAIO'nun renkli dünyasını birleştiren Ece Sükan, birçok blog gibi benim blogumu da inceledi ve yakışacak olan rengi belirledi. Ece Sükan, blog içeriği, tasarımı, duruşuna göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana Pembe VAIO'yu seçti.

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin...

Bir bumads advertorial içeriğidir.

25 Şubat 2012 Cumartesi

Oğullarım, ben ve kardan kadınımız


En son yoğun kar yağdığında çocuklar bahçemizde kardan kadın yapmıştı, fotoğraf için beni de çağırdılar..

O karda çocuklar doyasıya kar topu oynayarak gönüllerince eğlendiler..

Hatta bir akşam iş dönüşü eşim beni aradı çocukların sana bir sürprizi var diye..Tam eve dönerken de beni kartopu yağmuruna tuttular, çok hoş bir sürpriz oldu benim için...

Fotoğrafda akşam üzeri olduğu için şapkam çıkmamış, onu çok seviyorum ..Yıllar önce İstanbul Kadıköy pazarından almıştım, iyi ki almışım...

22 Şubat 2012 Çarşamba

Yememiş yutmamış doğum günümü ezberlemiş ezberlemesine de

Sağolsun geçen gün bir firmadan aradılar..

1 Mart' taki doğum günümü kutladı 15 gün önceden eksik olmasın..

Dedi ilk biz kutluyoruz sanırım doğum gününüzü böyle erken erken kutlamak istedik..Benden çok seviniyor ya bu ilk olma durumundan, neredeyse dokuz sekizlik döktürecek, şimdiki aklım olaydı, ne güzellll kına da yollayayım mı derdim:)

Oysa eyyy sağolun madem dedim, hakkaten ömrü hayatımda ilk defa böyle erken erken doğum günüm kutlanıyor..

Sonra işte biz size bir doğum günü hediyesi vermek istedik de, size özel bir kampanya yaptık da, şu fiyata şu takside indirdik de..

Telefonu da kapatmak bilmiyor, neredeyse beni doğduğuma doğacağıma pişman edecek..

Benim bildiğim doğum gününde direk hediye verilir, indirim bindirim işlerinden anlamam ben..Üstelik telefonda sıkboğaz edilmekten hiç hazzetmem..

Ben firmaların yerinde olsam bu pazarlama görüşmelerine bülbül gibi şakıyanı değil de karşı tarafın halet-i ruhiyyesini anlayan birini alırım, hakkaten daha makbule geçer müşteri nazarında..Bir pazarlama kişisi teldeki müşterinin ses renginden anlayacak kardeşim..Müşterinin ikinci cümlesinde "anlaşıldı ben ....mı yırtsam bu şahsa mal satamam en iyisi tüyeyeyim de boşa vakit kaybı olmasın" diyecek..Hem bu şirket telefonları su mu yakıyor allasen? Zaman zaman da düşünürüm bunlar telefon görüşme bedelini bana bindirmesin şimdi diye..

Eeee serde kibarlık var, hadi oradan git işine deyip telefonu da kapatamıyorum.Eğitim verseler alacak  durumdayım pazarlama kişisi şakımaya başlayınca telefon yüzüne şakkadanak nasıl kapatılır diye..

Esasında pek de yazacak durumda değilim rahatsızım ama sayın okur, bu konuyu da atlamak istemedim bilesin..

17 Şubat 2012 Cuma

Hanımlar Dünyası' ndan hediye çanta sonucu


Hediye duyurusunu buradaki yazımız ile yapmış olduğumuz kampanya sonuçlanmıştır..Kazanan şanslıyı tebrik ederim..

Yeni hediyemiz GkHair' den 2 kişiye şampuan+saç kremi seti..Katılım için buraya tık..

15 Şubat 2012 Çarşamba

Hediye=GkHair' den şampuan&krem

Blogumu takip edenler hatırlayacaktır GkHair ürünlerine dair deneyimlerimi paylaştığım buradaki yazımı..Hani o yazımda demiştim ya GkHair' den sizlere hediyelerimiz olacak diye..Gün bugündür..

İşte hediyelerimiz=

1 kişiye 1 adet Nemlendirici şampuan+ 1 adet dengeleyici krem




1 kişiye 1 adet Dengeleyici şampuan+1 adet nemlendirici krem


Ürünleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz..

http://gkturkiye.blogspot.com/p/kisisel-sac-bakim-urunleri.html

Katılım şartları=

1.Blogumu ve http://gkturkiye.blogspot.com/ blogunu izlemeye alıyorsunuz.

2-GkHair' in Facebookta sayfasını http://www.facebook.com/pages/GKhair-Turkey/137176329679979 beğenip, kampanya haberimizi kendi facebook duvarınızda paylaşıp GkHair face duvarına paylaştığınızı yazıyorsunuz.

3-@GKhairTurkiye ' yi Twitter da takipleyip reetweet ediyorsunuz. 

4-Ve varsa blogunuzda kampanyayı paylaşıyor ve paylaşım linklerinizi bu yazının altına yazıyorsunuz..

Son katılım tarihi=01.03.2012 saat:10:00.. 1 Mart benim doğum günüm o nedenle doğum günümde size bir hediye verelim adına tarihi bu şekilde belirledim..

Bol şanslar dilerim..

Lacoste L!VE 2012 Ilkbahar/Yaz Koleksiyonu

Lacoste’un genç ve dinamik markası L!VE farklı temalar ile sezona merhaba diyor.

2012 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonunda LACOSTE L!VE stil sahibi erkekleri nostaljik bir yolculuğa davet ediyor: Yaz kampı, Suda Yaşam ve 90’lar Show, sezonun üç ana temasını oluşturan ilham kaynakları olarak dikkat çekiyor.

Erkek Koleksiyonu Görselleri için:




Erkek Koleksiyonu Dekupe Görselleri için:

Kadınlar için ise LACOSTE L!VE gerçek renklerini genç ve eğlenceli 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda Amigo Kız ve Patenci Kız temalarıyla gözler önüne seriyor.

Bayan Koleksiyonu Görselleri için:



Bayan Koleksiyonu Dekupe Görselleri için:

Aksesuar Koleksiyonu Dekupe Görselleri için:

54. Grammy' ye Adele damgasını vurdu

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri kabul edilen 54. Grammy ödülleri dün akşam Los Angeles’ ta yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Geceye “Yılın en iyi şarkısı” ve “Yılın en iyi albümü” dahil olmak üzere 6 dalda ödül alan İngiliz şarkıcı Adele damgasını vurdu.

Adele gecede elbise tercihini Burberry' den yana yapmış isabetli bir seçim bence de..







14 Şubat 2012 Salı

Sevgilim oldu da başım göğe mi erdi?

Bu bir sevgililer gününde sevgilisi olmayıp üstüne bir de üzülenlere teselli şeysidir (yazısıdır):)

Ey sevgililer gününde sevgilim yok diye üzülen kişi! 

Şimdi sana sevgilin olsaydı şayet bugün, hiç de başının göğe ermeyeceğini bi tecrübe ile sabit olaraktan anlatacağım..

Buyur bakalım=

Efendimm bendeniz 99 yılının sıradan bir Ocak gününde karşılaştım sevgili ile..Hemi de en görücü usulünden..Vatandaş o zamanlarda Elektronik mühendisi bir iş kadını olaraktan açmış olduğum büroma geldi.Kader ağlarını örmüş ya bir kere aşktan yana..Görür görmez hain Eros okunu sapladı kalbime..Hay bin aşk kıvılcımı!!!!!..

Sonrası 8 Şubat söz, 13 Haziran evlilik, şimdilerde ise kazık kadar 2 meyvesi olan bir aşktı bu..

Aşk dediğime bakma sen, bunca yıl evli olup da halen daha ben aşığım diyeni Türk doktorlarına emanet ederim ben..Ne aşkı..Hiç olur mu o ilk günlerdki heyecan, kalp çarpıntısı, ayakların yeri unutması..

Şu baş göğe ermemesi olayına gelecek olursam=

Hani ben aşık oldum evlendim ya güya sevgili elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayacaktı..Külliyyen yalan, bir kere ona bile sen ayar vereceksin,sürekli sıcak suyu açarsan elin yanıyor zira.Sonra evin temizliği,yemekleri,düzeni her şeyi her şeyi bana bakıyordu.Ordan bakarsan esas bana aşık olan anammış, zira prensesler gibi yan gel yat Osman' ımsı bir hayat vermişti anam bana bekarken..

Sonra çocuklar oldu, vallahi ikisini de aslanlar gibi ben emzirdim, o aşık olduğum kocam naptı, mışıl mışıl uyudu o sıralar..3-4 saat uykuyla çok işe gittim ben..

Sonra memleketten akrabaları gelince ben hizmet ettim,memlekete gidince akrabalarına yine ben hizmet ettim, o aşık olduğum kocam naptı, yedi,içti yattı..

Çok sonradan sevgili aşkım kocam yemek işine el attı üstün çabalarımla, artık benden önce eve gelince yemekleri yapar oldu, amannn canım yapıyor da noluyor ki sanki masa hazırlama, masa toplama, bulaşıkları makineye atma işi yine bende...

Haaa artık kendi ütüsünü de kendi yapıyor, yapıyor da noluyor sanki, ütüleyeceklerini yine ben koyuyorum ütü masasına:)

Velhasıl-ı kelam sayın okur bu liste daha çok uzar, sen en iyisimi başına hiç sıkıntı alma, hayat sevgilisiz de güzeldir..

Sevgililer gününde kocama ne mi aldım?

Karaca' dan çok şık bir gömlek..

O bana ne mi aldı, akşam ola hayır ola....

Sevgililer gününe dair geçen yılki yazım için buraya tık..



13 Şubat 2012 Pazartesi

GkHair saç bakım ürünleri deneyimim

Bugüne kadar sayısız saç bakım ürünü denedim..Kimini eledim, kimine ise benimle birlikteliğe devam şansı verdim..Şimdi sizinle en son denediğim saç bakım ürünlerinden bahsedeceğim.



Benim için saç bakım ürünlerinde koku ve içerik ön planda geliyor.

GkHair saç bakım ürünleri' nin en önemli özelliği markanın son 50 yılın saç bakımında belki de devrim niteliğindeki en büyük gelişme olarak konumlandırdığı JUVEXIN içermesi..

Buraya dikkat=

Koyun yününden elde edilerek çevre dostu bir süreçten geçermiş Juvexin..

GK Saç Sakinleştirme Sistemi (GKhair Hair Taming System) Juvexin ile birlikte saçı onararak uzun vadeli iyileştirme ve koruma sağlar. 

GKhair’in isteyen herkese elektriklenmeyi önleyen, rahat kullanılabilir ve harika bir görünüm yaratan kaynağı Juvexin’dir. 



Ben bu hafta sonu markanın şampuan ve saç kremini denedim..İlk defa kullanmama rağmen gayet iyi bir sonuç aldım.Hatta gece bir ara kalktığımda saçlarıma baktım ışıl ışıl parlıyordu, kullanınca bana hakvereceksiniz sizler de ..

Juvexin her saç telini içten dışa doğru iyileştirerek onarıyormuş, boyadan yıpranmış saçlarımın buna fazlasıyla ihtiyacı var..Ben ürünleri kullanmaya devam edeceğim, görüşlerimi yine paylaşacağım..

Bu arada sizleri de bu güzel ürünlerden mahrum edemeyiz dedik, GkHair ile size yakında hediyelerimiz olacak, takipte kalınız..

Lacoste 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Lacoste 2012/2013 Sonbahar Kış koleksiyonunu görkemli bir  defile ile cumartesi günü New York Moda Haftası’nda tanıttı.

İşte o defileden bir kaç görüntü paylaşayım dedim ben de..




Gamze Anne bir çığlık attı, duyuralım biz de!

O her şeyden önce bir anne..Ama şimdi hasta, iyileşmesine yardım adına duyuralım sesini..Bakın ne diyor Gamze anne=

"Ben bir çığlık attım, sesimi duyan oldu duyanlar oldu. Nasıl teşekkür etsem, nasıl haklarını ödesem bilinmez. Evladım için insanlarında yüreği yanmış belli. Bana umut olmak isteyenlerin sesini duydular köşe yazarlarımız ve Okan bey. Dün aramak istedim Okan Bey’in programını düşer mi bilemedim. Üçüncü arayışımda düştü açan kişiye benim GAMZE ANNE dedim lütfen beni görüştürün. Haykırışımı anlatmaya başlamışlardı. Beni de dinlediler yalvarırım oğlum için dedim.
Oğlum, oğlum, canım oğlumun yanına gitmek için donör olun bana dedim. Yurt dışında tanıdıklarınız varsa benim için ulaşın dedim. Dedim demesine ama geriye dönüş yapar mı insanlarımız gidip bir tüp kan verirler mi acaba. Veren muhakkak olur, ama daha çok kişi lazım."
Devamı Gamze' nin bloğunda=

http://atakan310309.wordpress.com/2012/02/12/ben-bir-ciglik-attim/

9 Şubat 2012 Perşembe

Abidin mutluluğun resmini yaptı, sen de beğendin, ben de yedim!

Hani yazmış ya Nazım Hikmet, Abidin Dino' ya bir şiir..


Mutluluğun resmini yapabilir misin abidin?

İşin kolayına kaçmadan ama
Gül yanaklı bebesini emziren
melek yüzlü anneciğin resmini değil

Ne  mavi yosunlu akvaryumda yüzen kırmızı balığın
ne de  al çeperli elmanın

1961 yaz ortasındaki Küba'nın resmini yapabilir misin?

Çok şükür, çok şükür
bugünleri de gördüm
ölsem gam yemem gayrinin
resmini yapabilir misin üstad?

İşte masal da öyle başlamış.Kör sağır duymaz uydurur misali halk dilindeki yerince..Güya bizim Abidin üstad da şu resmi yapmış=


Hadi oradan ne yapması, şiire cevaben şiir yazmış bizim Abidin sadece..Belki de çok biliyorsan sen yap demiştir içinden kim bilir:)

Esas mevzum şudur ki sayın okur, bu resmi dünya üzerinde sanmam ki bir Allahın kulu da beğenmemiş olsun..Olsun olmasına da hanginiz ister Allanı seversen böyle bir ortamda yaşamayı? Kaldı ki biz daha karnımız tok sırtımız pekken mutlu olmayı beceremiyoruz bu şartlarda mı becereceğiz? Gidiniz işinize..:)

Haa şu vardır yoklukta mutlu olmak daha kolaydır, yokluktan geldim de ondan biliyorum..İmdilerde ise bolluk içinde 40 endişe taşıyorum hayat meşgaleleri arasında mutlu muyum değil miyim onu bile sorgulamaya vaktim yok..

Adamm sen de boşver zaten bu resmi de bir hemcinsimiz (ressam Dianne Dengel ) yapmış, kimbilir hangi duygular içinde yaptı..Biz kadınların ne zaman ne yapacağı belli olmaz zira...

Hem yapmış da bize mi yapmış, biz önümüzdeki resimlere bakalım..


Not=Resim alıntıdır.



1.000.000 "İyi" İnternet Kullanıcısı Aranıyor!



Son günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de billboardlarda sıkça görmeye başladığımız bir slogan var: "1.000.000 "iyi" internet kullanıcısı aranıyor!"

Altına da şöyle bir not düşülmüş: "Adayların ekranlarından 1 satır verecek kadar "iyi" olmaları yeterlidir."

Aslında bu son derece yenilikçi bir sosyal projeleri destekleme yöntemi. www.ekledestekle.com adresinden bilgisayarınıza bir program indiriyorsunuz. Bu program araç çubuğunuza bir "satır" gibi yerleşiyor. Bu satırda görüntülenecek reklamlardan yaratılan kaynakla, projede yer alan sivil toplum kuruluşlarına destek veriyorsunuz. Böylece hem cebinizden 5 kuruş harcamadan sosyal projelere destek vermiş, hem de internette geçen zamanınızı "iyi" şeylere harcamış oluyorsunuz.

Kullanıcı sayısı ne kadar artar ve mecra reklamverenler için ne kadar cazip hale gelirse, o kadar çok sivil toplum kuruluşu ve sosyal projenin desteklenmesi mümkün olacak. Dolayısıyla her şey aslında sizlerin, yani internet kullanıcılarının elinde.

Projeye katılmak çok kolay. www.ekledestekle.com adresine girip, "İndir, Ekle" butonuna basıyor ve basit bir programı indirip, kullanıcı kaydınızı oluşturuyorsunuz. Kaydınızı oluştururken de hangi projeyi / projeleri desteklemek istediğinizi seçiyorsunuz.

Tüm vereceğiniz 3-5 dakika vaktiniz ve sonrasında da ekranınızda sizi rahatsız etmeyecek kadar küçük bir alan…

Bakalım Türkiye’de kaç tane "iyi" internet kullanıcısı var…

Bir bumads advertorial içeriğidir.

8 Şubat 2012 Çarşamba

Yayla Çorbası!


Geçenlerde bir köşe yazarı paylaşmıştı Fransız yazar Jean-Paul Clebert "Çorbanın yokluğu yıkımdır" dermiş..Hazır söz hoşuma gitmişken çorba yazımı güncelleyeyim dedim:) (21.11.2012)

Bu çorbayı yanlış hatırlamıyorsam ortaokulsondan beri yapıyorum.Tarifi de sınıf arkadaşıma ait, o da annesinden kapmış, annesi de geçenlerde rahmetli oldu, haberi alınca çok üzüldüm..

Malzemeler=

4 kaşık un
7 kaşık yoğurt
1 yumurta
1 çay bardağı pirinç
Su (artık miktarında kafanıza göre takılacaksınız, zira ben de öyle yapıyorum, sevdiğiniz yoğunluğa göre ayarlayıverin.
Tuz

Yapılışı=

Un, yoğurt ve yumurtayı az su ile bir çırpma teli yardımıyla çırpınız.Üzerine yeteri kadar su ilave ediniz.Altını çok açmadan ara ara karıştırarak pişiriniz.Kaynamaya başlayınca yıkanmış pirinci atınız.Bir sos tavasında az tereyağ az ayçiçekyağını eritiniz,nane, kırmızı tozbiber ilave ediniz.Pirinç pişince çorbanın üzerine yağı gezdiriniz.Tuzunu da ilave ederek altını kapatınız.Çorbanız servise hazırdır.

Ben artık çorbalara mutlaka sıvıyağ da ekliyorum, hatta bazen sadece sıvıyağ katıyorum.Çok fazla yağdan da hiç hazzetmiyorum çorbalarda.Naneyi de hallice katıyorum çocuklarımdan ötürü.Siz miktarları fazlalaştırabilirsiniz.

Bu arada eltim de ablasından yeni bir yöntem öğrenmiş çorbaya pirinci pişince sıvıyağı ve naneyi direk katıyor,öyle de güzel oluyor, hem tava da temiz kalıyor:)

Afiyet olsun..

La Roche - Posay Hydreane


 Günlük nemlendiriciniz Hydreane ile hassas cildiniz neme doysun


HYDREANE RICHE 

Kuru ve çok kuru ciltler için
Nemlendirici Bakım Kremi

40 ml için Tavsiye Edilen İndirimli Tüketici Fiyatı: 19,9 TL*
* Bu fiyatlar 1 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan La Roche – Posay Yetkili Eczaneleri’nde geçerlidir. Satış fiyatları tavsiye niteliğindedir.

Kuru ciltleri mükemmel bir şekilde nemlendirir. Eşsiz formülüyle cilt konforunu ve esnekliğini yeniden sağlar. İçerdiği La Roche – Posay termal suyu ve yeni nesil su taşıyıcıları hidrolipidlerle cildi nemlendirir ve suya doyurur. Paraben içermez.





HYDREANE LEGERE

Normal-Karma ciltler için
Nemlendirici Bakım Kremi


Günlük nemlendiriciniz Hydreane ile
hassas cildiniz neme doysun

Normalden karmaya dönük ciltleri mükemmel bir şekilde nemlendirir. Ferahlatıcı ve cildi yağlandırmayan dokusuyla Hydreane Legere, içerdiği La Roche – Posay termal suyu ve yeni nesil su taşıyıcıları hidrolipidlerle cildi nemlendirir ve suya doyurur. Paraben içermez.

40 ml için Tavsiye Edilen İndirimli Tüketici Fiyatı: 19,9 TL*
* Bu fiyatlar 1 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan La Roche – Posay Yetkili Eczaneleri’nde geçerlidir. Satış fiyatları tavsiye niteliğindedir.

Bu bir basın bültenidir.








7 Şubat 2012 Salı

Muz yatağında çikolata sosu

Efendimmm ben hep bir şey yatağında bir şey pişirmek istemişimdir..

Mesela portakal yatağında ördek bilmem nesi gibi..

Eeee tabi onu yapamadım ama yapa yapa Muz yatağında çikolata sosu yaptım..Tarif eltime isim ise tamamen şahsıma aittir..:)



Tarif çok basit ama lezzet hafife alınır gibi değil..

Bildiğiniz herhangi bir çikolata sosunu tarife göre hazırlayın.Bir tabağa muzları yuvarlak olacak şekilde dilimleyin.Üzerine soğutulmuş çikolata sosunu dökün..Üzerine hindistancevizi de serpebilirsiniz..Afiyet olsun..



6 Şubat 2012 Pazartesi

Sürmene peynirlisi


Blogumu takip edenler bilir daha önce Vakfıkebir peynirlisini paylaşmıştım buradaki yazımda..

Şimdi sıra Sürmene Peynirlisinde..

Sanırım peynirine göre ad olıyor bu arkadaşlar:)

Üzerinde de kavurma (o da Allah bilir Rize kavurmasıdır; hiç de sormamışım, bir dahaki sefere artık:) Ve kavurma üzerine tereyağı...

Ben deyim offffff, sen de offff...

Bu arada sabah da boynum tutulmuştu, zaten omuzlarım kollarım da ağrıyordu, hastayız vesselam..

2 Şubat 2012 Perşembe

Luxybox Ocak kutum

Blogumu takip edenler bilir Luxybox ' ın aralık ayı kutusuna dair buradaki yazımı.. 

Şimdi ise Luxybox ' ın ocak ayı kutusunu paylaşacağım sizinle..Konsept sevgililer günü..Dolayısıyla renk kırmızı ağırlıklı..Şu kırmızının da yakışmadığı ortam yok arkadaş..



İşte paketi açınca karşılaşılan manzara..



Eminim kutuyu paketleyen ekip de çok zevk almıştır bu işten. Ve de gönderilecek ürünleri seçmek, konsepti belirlemek de ayrıca zevkli olmalı, aslında bir gün yanlarında bulunmayı ne çok isterim..


Mesela şu gül yapraklarını ben yerleştirsem kutuya..Onları gümüşlüğüme koyacağım.Kırmızı kalbi ise bakalım nasıl değerlendireceğim..




Kalp şeklindeki çikolatayı ise iki oğlum kardeş payı yaptı.


Kutu içeriği=

Nail Trick Peel Of Su Bazlı Oje 12 ml. 
Alterna Hemp Organics Saç Şekillendirici Losyon 25 ml.
Rosactive Couperose Cream Hassas Ciltler İçin Krem 4 ml .
Dr. Baumann Light Fondöten Sample 3 ml.
Natural Aromatic Vanilya Banyo Tuzu 50 gr.
Fruitkicks Duş Jeli Nar Özlü 60 ml.
Ücretsiz Hydra Intense Bakımı (Değeri 160 TL)

Saç Şekillendirici Losyonu çok merak ediyorum yarın deneyeceğim..

Banyo Tuzunu da çok merak ediyorum, zira daha önce hiç banyo tuzu kullanmadım.Biz esasında ailecek jakuzi olayını çok seviyoruz.Çocuklarım bayılıyor, nasıl mutlu oluyorlar bir görseniz.Evimizi aldığımız zaman özellikle jakuzi istemiştik.Hatta hiç unutmuyorum büyük oğlum ilk jakuzi denemesinde koca bir şişe duş jelini boca etmişti, yalan değil üzülmüştüm:)

Ben kendi açımdan kutu içeriğini beğendim.Kullanabileceğim ürünler..Darısı bir sonraki kutuya ve size..

Lüks kozmetik markalarını evinizin rahatlığında denemek isterseniz?

Bu zarif cicileri benimle buluşturma nezaketinize kocaman tşk..sevgili LUXYBOX


UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)