9 Haziran 2015 Salı

DDF ile Temizle & Koru & İyileştir


DDF ürünlerini duydunuz mu bilmiyorum, açıkcası duyanlarınızdan da ürünler hakkında yorum bekliyorum..

http://www.narecza.com 'da gezinirken DDF ürünleri dikkatimi çekti..Neler varmış bir bakalım=



DDF güneş koruyucu , DDF serum , DDF göz kremleri onun haricinde nemlendiriciler, temizleyiciler, akne ürünleri, vs. vs.



NEDEN DDF ? diye sorduğumda aldığım cevaplar tatmin edici geldi bana, ne dersiniz?

New York’un önde gelen dermatologlarından Dr. Howard Sobel, Beslenme & Şifalı Bitkiler Uzmanı Dr. Elaine Linker ve biyokimya uzmanları önderliğinde, 1991 yılında kurulan DDF (Doctor’s Dermatologic Formula); patentli etken maddeleri ile dermokozmetik alanında önde gelen Dünya markalarından biri olmayı başarmıştır.

DDF (Doctor’s Dermatologic Formula) cilt bakım ürünleri; hücreleri yenileyerek, gençleştirerek ve cildi besleyerek, sağlık kazandırmak üzere tasarlanmış, dermokozmetik ürün grubudur.

Vücutla sinerji içerisinde çalışarak, cildin doğal dengesini yenilemeye ve hücresel metabolizmayı hızlandırmaya katkıda bulunur. Dermatolojik açıdan etkisi kanıtlanmış ana maddeler, deniz botanikleri ve bitkisel bio aktif maddeler ile kombine edilerek cildin hücresel ve hormonal bazda yenilenmesine yardımcı olur.

DDF ile Temizle & Koru & İyileştir derken kastedilen nedir bakalım=

Temizle

Cilt bakımının ilk adımı cildi temizlemektir. Kullanılan cilt bakım ürünlerinin faydalı olabilmesi için cilt ölü hücrelerden ve çevresel faktörlerden (toz, duman) mutlaka arındırılmalıdır.

Koru

Cildimiz için en büyük iki düşman nemsizlik ve güneşin zararlı ışınlarıdır. Cildimizi nemsizlik ve güneşin zararlı ışınlarından korumamız gerekir. İşte bu yüzden ikinci adım korumadır.

İyileştir

Genel prensip olarak temizlenmiş, nemsiz ve güneşin zararlı ışınlarından korunmuş bir cilt eğer başka bir sorun yaşıyor ise sıra DDF için son aşamaya gelmiştir, oda iyileştir.



2 yorum:

  1. Ürünü ve diğer ürünleri gidip inceledim, Narecza'yı duymamışım, ürünün vaadleri oldukça etkileyici, ayrıca diğer ürünlerdeki fiyat uygulamaları da makul görünüyor, bilgilendirici paylaşım için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)