7 Haziran 2012 Perşembe

Her Türkün El Kitabı=Eşeğin Fikri/Ferhan Şensoy


Ferhan'ım Şensoy'umun bu kitabını geçen yaz okumuştum,paylaşım fırsatı ancak bugüneymiş..O sıralarda iş gereği bir fabrikanın yeşillik içindeki arazisinde çalışıyorduk,ben ise fırsat buldukça kitabıma sarılıyordum..Öyle öyle bitirdim onu.

Geçen yıl bir Ankara seyahatimde sevgili dostum okur insan Ojeliparmaklar Yeşim'imin işyerine uğramıştım..Biz o güne kadar hep sanalda iletişimdeydik, ve telde..Ama 40 yıllık dost gibiydik ilk karşılaşmamızda..İşte bu kitap ile birlikte bir dizi kitap hediye etti bana Ojelim..Böyle size kitap hediye edebilen sahici dostlara sahipseniz şanslı sayın kendinizi..Bizim de elimiz armut toplamadı tabii, biz de .ıçı kırık birşeyler hediye ettik:) (Noktayı siz tamamlayın en argosundan:)

Ferhan Şensoy'un Kalemimin Sapını Gülle Donattım kitabı da bana Yeşim' den hediye idi..Eşeğin Fikri de okunası bir kitap Ferhan Şensoy sevenler için, ama benim ilk göz ağrımdır Kalemimin Sapını Gülle Donattım..Ferhan Şensoy'un ustaca cümleleri zaten bir batında okutuyor kendini,okuyunuz efendim siz de..

6 yorum:

  1. ferhan şensoyu tek geçerim bayılırım ona :) bu kitabı okumadım ama bir köşeye yazdım.
    bende oteller kitabı ve kesinlikle kazancı yokuşunu tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. bende okumamistim.not aldim,cok eglencelidir eminim.

    YanıtlaSil
  3. Senin hediyen asla .ıçı kırık olmaz deme öyle canımsın. En güzel hediyen dostluğun, bunu unutma! Keşke senin kadar okuyabilsem ben de. Kitapları beğendiğine sevindim. Bakalım sonuncu hakkında fikrin ne olacak. İyi yazarlar aynı zaman da iyi okurlardır. Seni iyi bir yazar olacaksın buna inanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Hiçte bu amcamın kitaplarını okumamıştım merak ettim şimdi :) reyhanım okuduysa farzı yapalım derim :D

    YanıtlaSil
  5. Abla, bu kadar uzun kaybolmazdın sen? nerelerdesin?

    YanıtlaSil
  6. Değerli sanatçı Ferhan Şensoy'un özel dili ,kitaplarında da var.Geçenlerde onun Rum Mehmet'i okudum,öneririm.

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)