8 Nisan 2013 Pazartesi

Yaza Hazırlıkta Kozmetiğin Önemi


   Yaza merhaba demek için elimizde birden çok sebep var.Artık güneş kendi yüzünü iyice göstermeye başladı.Güneşin verdiği enerji ile birlikte hepimiz kendimizi sokaklara attık.Bahar ayları geride kaldı ve artık yavaş yavaş yaz hazırlıkları başladı.Yazın neler giyeceğimizi , neler kullanacağımızı nasıl bir tatil yapacağımız düşünüyoruz.
  
     Yaz aylarında en çok yapılan ve istenen şeylerden biri de tatildir.Deniz,kum,güneş herkesin içini ısıtır.Herkes kışın bu havaları özler.Uzun ve karlı kış mevsiminin ardından, yaza merhaba demek üzereyiz… Soğuk havanın gerek cildimiz, gerekse saçlarımız üzerindeki olumsuz etkilerinden kurtulmak için en ideal dönemdeyiz.Bu dönemde dikkat etmemiz gereken konular fit kalabilmek v cildimizi iyi bakabilmekten geçer.Cilt bakım kremlerini kullanarak yüzümü ve vücudumuzun devamlı sağlıklı kalmasını sağlamalısınız.

     Özellike güneş bakım kremleri çoğunlukla yanlış kullanılır.Güneş koruyucu kremler cildiniz tarafından 30 dakikada emilir. Bu nedenle plaja gitmeden veya güneşe çıkmadan 30 dakika önce evde sürüp çıkmanız gerekir.Eğer anında sürüp çıkarsak pek etki gösteremeyecektir.Güneş kremlerimizi güneşin altına çıkmadan sürmeliyiz.Cildimizin türüne görede bu kremlerin faktörleri vardır.30 Faktör 50 faktör gibi bnlarıda göz önünde bulundurarak iyi bir güneş kremine sahip olabiliriz.

    Alacağımız ürünüleri nereden ne şekilde alacağımızda çok önemlidir.İnternet sitelerinde belli başlı dönemlerde büyük indirimler yapılıyor.Bu indirimlerden faydalanmak için de internette biraz takipçi olmamız gerekir . Ucuz ve indirimli ürünler  den faydalanabilmek için yukarıda da bahsettiğimiz gibi sıkı bir internet takipçisi olmamız gerekiyor.Hem internet üzerinden , ürün almak diğer yöntemlere göre çok daha basittir.Dışarıya çıkmamız gerekmez.Birylerde gezip yorulmamızada gerek yoktur.İnternetten sadece bir tıkla kredi kartı taksitlerinden de yararlaranarak , istediğimiz ürünü kapımızın önüne kadar getirme imkanımız vardır.

   Alacağımız ürünün dış görünüşüde bizi en çok etkileyen unsurlardan biridir. Özellikle kadınlar bu konuda , tercih ettikleri ürünün fiyatına değil içeriğine, ambalajın albenisine ve markanın imajına dikkat etmektedirler.Markanın imajı , ürün alımında çok etkili olmaktadır.Çünkü isim yapmış bir marka , eğer kendi imajını halka kabul ettirdiyse , yaptığı isimle birlikte zaten o marka yürür.Tüketicinin satın alma davranışları ürünün özelliklerinin yanı sıra, hedef kitlenin demografik, psikolojik ve sosyal özelliklerinide marka seçiminde önemli rolü vardır. Tüketiciler çoğu zaman, ürünün kendisine sağlayacağı imajı dikkate alarak markayı tercih etmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)