24 Şubat 2014 Pazartesi

6. Yemek Şöleni / En Leziz Tavuklu Tarifler


EN LEZİZ TAVUKLU TARİFLERİNİZİ GÖNDERİN,
YEMEK YARIŞMASINDA USTALIĞINIZI GÖSTERİN…  


Katılımcılarına eğlence, heyecan ve bol lezzet vadeden Yemek Şöleni, bir kez daha herkesi keyifli zaman geçirmeye bekliyor. Bu yıl 6.sı gerçekleşecek olan Yemek Şöleni’nde en orijinal tavuklu yemek tarifleri yarışıyor, ünlü gurmeler ve yıldız isimler en iyiyi seçiyor.

 6. Yemek Şöleni; ana sponsor ŞenPiliç ve özel sponsor Vestel’in katılımıyla 9 Mart 2014 Pazar günü, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşecek. 6. Yemek Şöleni’ni leziz yemek tarifleri ile tanınan başarılı Yazar ve Programcı Elif Korkmazel sunacak.
Yemek Şöleni, bu yıl birbirinden leziz ve orijinal tavuklu yemek tariflerinin yarışına sahne olacak. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazanacak.

Yarışmaya katılarak çok özel hediyelere sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey iddialı olduğunuz tavuklu yemek tarifini, Sofra ve Yemek Zevki dergilerinin şubat sayılarındaki orijinal katılım kuponu ile birlikte, belirtilen adrese 28 Şubat 2014 tarihine kadar göndermek. Ayrıca dilerseniz www.yemeksoleni.org adresinden de yarışmaya katılım sağlayabilirsiniz.

Organizasyonda yer alan diğer katılımcı firmalar;
Öztiryakiler-PERA Ankastre Ürünler, Cem Tencere, Pril, Dr. Oetker, Canderel Tatlandırıcı, Waterlife Su Arıtma Sistemleri, Şanlı İlaç, Uno Unlu Mamülleri, Duru Bulgur, Koroplast, Algida Magnum, Vileda Ev Temizlik Ürünleri ve Muratbey Gıda…
  

www.yemeksoleni.org 

3 yorum:

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)