7 Şubat 2014 Cuma

Firmoo Gözlüğüm ve böyle bir gözlüğe sahip olmak isteyen bloggerların dikkatine!




Sevgili blogger Noni'min blogunda buradaki yazısı ile haberdar olmuştum Firmoo markasından bu bağlamda Noni'ye çok teşekkür ederim, blogunu da çok severek takip ediyorum.

Noni Firmoo'dan aldığı mailde yaklaşık 10.000 moda bloguyla çalıştıklarını yazmıştı ve Firmoo'nun ücretsiz gözlük hizmetinde numaralı veya numarasız istediğiniz bir gözlüğü seçebildiğimizi belirterek ne gözlüğe ne de kargoya hiçbir ücret ödemediğimizi ve gözlüğümüz gelince deneyimimizi sosyal medyada okuyucularımızla paylaşıyorsunuz demişti. Gerçi ben çok cüzi miktarda bir kargo ücreti ödedim ki bu hiç önemli değil, zira gözlüğü çok beğendim, beğenildi.Sizce nasıl?

Firmaya mail attıktan sonra hemen dönüş yaptılar blogumu incelediklerini ve bu çalışma için uygun bulduklarını söylediler.Ben de buradaki gözlüğü seçtim, renk tercihim ise siyah oldu.



Gözlüğümü sevgili arkadaşıma da denettim, o da çok beğendi.




Firmoo'nun göndermiş olduğu anahtarlık şeklindeki tornavida da hoş bir jest oldu.Açtığınızda fotoğrafta görüldüğü gibi iki mini tornavida çıkıyor ve gözlüğünüzün vidası gevşediğinde veya düştüğünde yin Firmoo'nun yedek olarak yolladığı vidalarla tamir yoluna gidebiliyorsunuz.

Eğer siz de böyle bir gözlüğe ücretsiz sahip olmak istiyorsanız ve blogunuzda böyle bir çalışma yapmak istiyorsanız buraya tıklayınız.

Çok teşekkür ederim sevgili Firmoo, seni seviyorum.



10 yorum:

  1. Aaa çok sevindim canım güle güle kullan gözlüğünü ben de severek kullanıyorum :)
    Sana da çok yakışmış, ayrıca benden bahsettiğin için de teşekkür ederim mutlu ettin beni :)
    Sevgilerimi gönderiyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Beğenmene de ayrıca sevindim:) Rica ederim, mümkün mertebe bu tür şeyleri atlamamaya çalışıyorum zira senin blogundan görüp katıldım elbette link vereceğim:) Bloggerlara hep destek tam destek:)

      Sevgilerimle..

      Sil
  2. Bu marka sanırım onun üzerinden mail atmıştı bana sponsor teklifiyle alakalı:) yabancı dilim akıcı olmadığından çok fazla gelen yabancı alışveriş sitelerinden sponsorluk tekliflerini hep geri çeviriyorum, burnu büyük blogger deseler şaşmam, sonrada size imreniyorum:))
    İngilizcemi geliştirmem lazımmm acilll:)
    Keyiflen kullan gözlüğünü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancı dil elzem evet..Teşekkür ederim canım

      Sil
  3. Güle güle kullan, çok güzelmiş modeli :)

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)