25 Mart 2014 Salı

Google+ (Google Plus) 'da sorun mu var?

Hangi tarayıcıdan giriş yaparsam yapayım Google+ (Google Plus) 'ı açamıyorum.Önceden Mozilla'dan giriyordum, son zamanlarda sık sık hata vermeye başmıştı.Başka tarayıcılardan giriş yapmaya başladım düşe kalka kullanabiliyordum, bugün artık hiç bir tarayıcıdan giriş yapamıyorum, başka kullanıcıların sayfalarını açamıyorum.Sebebi hikmetini bilen beri gelsin..

http://twitter.com/reyhanlahersey

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001946965665


https://plus.google.com/u/0/115635894480556851583/posts


17 yorum:

  1. Benimkinde bir problem yok ama senin neden öyle oldu ki :( Hiç de anlamıyorum böyle işlerden. Umarım en kısa zamanda çözülür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çözemedim ben de bir türlü, hayırlısı bakalım, teşekkürler.

      Sil
  2. Reyhan Hanım, size katılıyorum, kesinlikle uzun süreden beri var bu sıkıntılar. Bundan birkaç ay öne "Google + da yorum yazmak" diye bir yazı yayınlayıp sıkıntılı olduğundan bahsettiğimde bile "beyniniz çok çalışıyor belli!" şeklinde bir eleştiri aldım. Oysa aylardır bir dizi sıkıntılar yaşıyoruz bloglarımızda gerek yorum yazmak olsun gerekse de normal sayfamızı açtığımızda kullandığımız tarayıcılar olsun. Hakikkatten ne iyi ettiniz de dile getirdiniz. Ben de sürekli acaba böyle bir eleştiri geldiğine göre benden mi kaynaklı gerçekten diye tereddüt ediyordum. Ama aylar geçince görüldü ki gerçekten bir dizi hakikatten bir dizi sıkıntılarla iç içeyiz. Hatta bu uğurda fotoğraflarımı mı azaltsam yoksa onu bunu mu yapsam nedir diye kıvranıyordum. Tarayıcılarda da sıkıntı var hakikkatten, üyeliklerden arkadaşlar dert yanmıştı bloglarda haklılar ama ben başta kendi sayfamı bile zor açıyorum fazla resim yüklemediğim halde anlamış değilim. Sevgi ve selamlarımla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesilikle uzun süredir dediğiniz gibi.Bazen böyle enteresan yorumlar alıyoruz tabii.Düzelse ne iyi olur hep bu dilekteyim.

      Sil
  3. reyhancım ben de bloglara üye olamıyorum açılmıyor :(

    YanıtlaSil
  4. Yeni ayarları yaptınız mı? Bir ay önce kadar bilgilerinizi doğrulayın ve onaylayın şeklinde sürekli uyarı alıyordum. Düzenlemeleri yaptıktan sonra sıkıntı kalmadı. Bir dene istersen.

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle sorun var ama nedeni nasil giderilir bilmiyorum. Ben google+ a rahatca giris yapiyorsamda bazi bloglara giris yapamiyorum. Acaba chrome mu kullaniyorsunuz? Tek bildigim google+ chrom ile daha iyi calisiyor. Umarim bu konu ile bilgili kisiler cevap verebilir...sevgiler

    YanıtlaSil
  6. bende aynı sorunu yaşıyorum.. acemi olmaktan sanmıştım..araştırma yaparken bloğunuzu gördüm takibe aldım..umarım düzelir..sevgiler

    YanıtlaSil
  7. tarayıcıları kaldırıp geri yüklemeyi deneyebilirsin :)

    YanıtlaSil
  8. Google+ kullanmıyorum ama son zamanlarda hem tarayıcılar da hem de google hesaplarında ciddi sorun var. Üzerine bir de internet yasakları geldi, blog yazmanın tadı tuzu kalmadı. Yorum yazmak için blogları tıklıyorum açılmıyor, kendi blogumdaki yorumları cevaplayamıyorum. Post yapmak için internet kovalıyorum. Bu yasaklar uzarsa blogu kapatıp uzaklara gideceğim ben :)

    YanıtlaSil
  9. Konuyla biraz alakasız olucak ama mimledim seni cevap vermek istersen :)
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  10. Reyhane merhabalar, google'ın sosyal medya araçlarında uzun süredir sorun var ve hala düzelmedi sanırım. Konuyla alakalı olarak çekilişime katılmışsın fakat üyeliğini göremiyorum, bir kaç defa daha denersen sevinirim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

    YanıtlaSil
  12. Google Plus ile ilgili sayfanızda backlink çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçin. İletişim için - marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil
  13. Google plus kullanmak bıktırdı hep sorun düzelmiyor

    YanıtlaSil
  14. Google plus kullanmak bıktırdı hep sorun düzelmiyor

    YanıtlaSil
  15. Artilar gözükmüyor çoğu arkadaş hesabını kapattı sorun olduğun dan dolayı

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)