26 Ağustos 2014 Salı

Kérastase Hair Jewellery By Tuba Ünsal


Sevgili Tuba Ünsal'ın tasarladığı bir saç aksesuarına sahip olmanın beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edersiniz zira ben onu çok severim, doğal gelir bana hep.Saç bandımı nasıl buldunuz?

Teşekkürler Kérastase.


Sizler de Tuba Ünsal ışıltısını saçlarınızda taşımak isterseniz nasıl ulaşabileceğiniz bilgisini aşağıda bulabilirsiniz.


Kérastase Hair Jewellery By Tuba Ünsal’dan
Mezuniyet ve Gece Saçları!

Mezuniyetler,  özel davetler ve gösterişli geceler için Tuba Ünsal’ın Kérastase için tasarladığı özel saç mücevherleriyle gecenin en stil sahibi saçlarına siz sahip olun…

Saçlar, bir kadının güzelliğin vazgeçilmez bir unsuru, kendini ifade ettiği bir stil, karakterinin dışavurumudur…

İleri teknoloji ve yenilikçi formülleri sayesinde, hep ilklerin ve en yenilikçi ürünlerin yaratıcısı olan Kérastase şimdi, “Hair Jewellery Tuba Ünsal for Kerastase” saç mücevherleri ve stil koleksiyonuyla, kadınlara Kérastase Danışman Kuaförleri’nde farklı bir tecrübe sunuyor… Kérastase, saçları, güzelliğin öncüsü haline getirmek misyonuyla, gösterişli geceler ve şık davetlere yapılan hazırlığı özel tasarım saç mücevherleriyle bir şölene dönüştürüyor.

Genç kadınlar bu özel günlerde farklı, özgün ve stil sahibi saçlara sahip olmak için kişiye özel saç stillerini seçerek Tuba Ünsal tarafından tasarlanan el yapımı Kérastase Hair Jewellery Koleksiyonu’nun fark yaratan saç mücevherleriyle şıklığı yakalıyor.

Özel davetlerde, düğünlerde ya da mezuniyet törenlerinde tercih edilebilecek özel saç tasarımları ve bu tasarımları süsleyen saç aksesuarlarına ulaşmak için, size en yakın Kerastase Danışman Kuaförleri’nden randevu alabilirsiniz. 


#kerastaseışıltısı

14 yorum:

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)