30 Eylül 2014 Salı

Kızlar onu değiştiririm ümidiyle evlenmeyin sakın!


Karikatürleri çok severim, küçük oğlum da bana çekmiş bu bağlamda, okuduğum dergi ve gazetelerde yaşına uygun karikatür görürsem mutlaka okuturum ona, karikatür dergileri alırım.

Bazen de gördüğünüz gibi ilgimi çeken karikatürün fotoğrafını çekerim..

Karikatürü okudunuz işte yorıumlarınızı alayım, Allahaşkına kaçınız değiştirebildi kocasını bi deyin bakalım? Can çıkar huy çıkmaz ferler doğrudur, istisnalar da kaideyi bozmaz, benden söylemesi..



24 yorum:

  1. Elif Şafağ'ın Aşk romanında buna uygun bir bölüm var.Okursan ne dediğimi daha iyi anlarsın.Şu an evli değilim ama,annemle babamdan görüyorum,ikili arasında kimse değişmiyor.Sadece alışıyor ve uygunlaşıyor,o kadar.Daha fazlasını beklemek imkansız bence. :) Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz onun sadece Baba ve Piç romanını okuyabildim, Aşk'ı merak ediyorum, kısmet.Haklısın, Rica ederim, yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. Vayy.. bu özgüvene saygı duyar, önünde saygı ile eğilirim. :D
    Bence değişmemesi için dua etmeli. Şu an bana göre durum böyle. :)

    YanıtlaSil
  3. neden cogu onu degistereyim diye evleniyor bir türlü anlam veremiyorum, neden evlenmeden önce dikkat etmiyoruz, degistireyim derken git kendine göre birini bul ama ne yazik ki genelde böyle onu degistirim derdine düserken bir hayli kendini de degistirmis oluyorsun bir insan iki olmaz karakter bastan neyse öyle gider karikatürlerin saka maka ama gercekleri yansitiyor paylasimin cok hos
    sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk işte canım, bir de kız aklı kaz aklı:)

      Beğenmene sevindim, teşekkürler güzel yorumuna.

      Sevgiler..

      Sil
  4. aşık olduğunda onda değiştirecek bir huy göremezsin ki, her hali mest eder..Zaten biz kadınlar değişiyormuyuz ki erkekler değişsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk bizi yakan..Biz iyiyiz ki onlar değişsin:)

      Sil
  5. Sonuna kadar katılıyorum size.Eşimi yada sevgilimi değiştiririm umidiyle hayatınızı heba etneyin.Birakin size uygun degisime ihtiyacı olmayan bulsun sizi.Yoksa hayat zehir olur.Kesinlikle değmez ;)

    YanıtlaSil
  6. Yok yok....Nerde aynı tas aynı terane.....Ne mümkün değiştirebilmek? Sadece zamanla biraz kendine benzetebilirsin o kadar :)))))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendine benzetebilene de helal olsun:)

      Sevgiler.

      Sil
  7. Sadece, "değiştiririm" deseler yine iyi:)) Ben; "değiştiremezsem, değişirim" diyeni de gördüm:)) Sonunç mu? Duble hüsran:(

    YanıtlaSil
  8. Siz değiştiremediğinizi düşünüyorsunuz, erkekler de ne kadar çok değişmiş olduklarını :)

    YanıtlaSil
  9. Hiç kimse kendi istemedikçe değişmez. Erkekler de değişimi sevmiyorlar. Değişir diye yola çıkıp mutsuz olmanın alemi yok. Tabii bütün bunları 10 yıllık evlilikten sonra fark etmiş olmam da şahane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz geç farkediyoruz birşeyleri maalesef Yeşom

      Sil
  10. Bana da yanlış geliyor bu düşünce. Bazi kadinlarin birlikte olduklari adama saplantisindan ve kendini kandirmalarindan başka bişey değil. Yolunda gitmeyen bişeyler varsa vazgeçmek gerekir çünkü taviz verdikçe o hareketlerini sürdürmeye devam edecekler ve asla değişmeyecekler.

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)