24 Eylül 2014 Çarşamba

Lancôme'larım


Lancôme'dan çok hoş bir paket aldım geçenlerde.


Lancôme cildin gece ve gündüz ihtiyaçlarını tek bir formül ile karşılayan Visionnaire ailesinin yeni üyesi Visionnaire Kremi göndermiş denemem için. Bu tür ürünleri seviyorum zira bana hep cazip gelmiştir iki bilemedin 3 işi tek kalemde bitiren formüller:)

Krem hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız.


Çantam da çok tatlı seyahatlerde cilt bakım ürünlerini yanıma almamda kolaylık sağlayacak.

Sonra Lancôme Galatéis Douceur; Yüz & Göz için yumuşatıcı, makyaj temizleyici süt de benim için çok iyi oldu makyaj temizleyicim bitmeye yakındı.

Lancôme Galatéis Douceur hakkında kısaca bilgi de vereyim size=


Normal Ciltlerden Karma Ciltlere.
Duruluğu yeniden keşfedin ! Doğal güzelliğine kavuşan cildiniz nefes almaya başlar.

Hızlı ve etkili temizleyen ince, hafif bir likit emülsiyon. Onunla temas eden fondöten, allık, maskara, ruj ne varsa hepsi çözünür ve silinir. Net, esnek ve lezzetli bir ferahlığa kavuşan cildinize karşı olduğu kadar gözlerinize karşı da nazik davranır.

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Son ürün de Lancôme Tonique DouceurYumuşatıcı Nemlendirici Losyon - Alkolsüz, alkolsüz olması bu toniğe kanımı kaynattı, canım benim ya..
Özellikleri=
Normal Ciltlerden Kuru Ciltlere.
Yumuşatıcı bitkilerle zenginleştirilmiş olan bu alkolsüz tonik, cildinizi kirlerden temizler, gençlik ve pırıltısını korumak için çok ihtiyaç duyduğu ilk nemlendirici etkiyi sağlar. Çiy gibi serinletici losyonu, nemlendirici etkisiyle harika ve yumuşak bir okşayışa dönüştüğünde, makyaj temizliğinin verdiği rahatlık etkisi çok uzun sürer.

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Teşekkürler Lancôme'cum..




11 yorum:

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)