7 Ocak 2015 Çarşamba

ATELIER REBUL Vetiver Kreasyonu Sevgililer Günü



ATELIER REBUL Vetiver Kreasyonu Sevgililer Günü için  hem şık hem de sofistike hediye seçeneklerini sunuyor.

Vetiver özellikle Hindistan’da görülen bir ot türüdür. Aromatik, bitki kökü ve toprak benzeri kokusu sofistike notalar yaratmak için seçkin parfümlerin yapımında kullanılan vetiver, klasik ancak sofistike bir odunsu aromaya sahiptir. Modası geçmeyecek, zarafeti tanımlayan güçlü bir karakteri vardır. Rebul Vetiver benzersiz topraksı kokusu ile rafine zevkleri olan erkeği tanımlar ve unutulmaz bir imza olarak kalır.


Vetiver Eau de Parfum
Parfümde ilk olarak zencefille kakulenin sıcak ve baharatlı notaları ile bergamot, çam ve limonsu kokulu reçinenin nefis bir şekilde harmanlanmasıyla ortaya çıkan sıcak ve odunsu aroma dikkat çeker.Kokunun kalbinde narin menekşe ile harmanlanmış aromatik lavanta kokusu ile baharatlı karanfil tanesi yatar. Bu karışım güçlü ve sofistike bir karakter ortaya koyarken, rafine zevklere hitap eden bir klasiğe imza atar.Derin notalarda vetiver sıcak, kuru ve topraksı kokusuyla, sandal ve sedir ağacının klasik odunsu kokusuna karışır ve parfümü hafif bir tatlı vanilya aroması tamamlayarak yumuşak ve dumansı bir yapı kazandırır.

Vetiver Araba Parfümü
Atelier Rebul Erkek Bakım Koleksiyonunun en önemli parçalarından biri Vetiver Araba Parfümü. Atelier Rebul erkeği kokusunu bulunduğu her yere taşıyor. Şık aynı zamanda da farklı bir hediye arayanlara özel.

Vetiver Shower Gel
Aloe Vera ve  çeşitli nemlendiriciler  ile  harmanlanmış  Vetiver Duş Jeli yoğun nemlendirme özelliğinin yanında, aynı zamanda da antibakteriyeldir. Aloe Vera’ nın cilt üzerindeki iyileştirme gücü, derideki oksijen miktarını ve doku sentezini arttırmasından ileri gelmektedir. Aloe Vera, cildin nem dengesini düzenler, cildin doğal koruyucu tabakasını destekler ve onu zararlı dış etkenlerden korur.  Cildi nemlendirir, yatıştırırır, cildin esnekliğini ve tazeliğini korur.

Vetiver Aftershave Balsam
Bir erkek serisinin vazgeçilmezi Aftershave Balsam! Hassas cildiniz için özel olarak geliştirilmiş zengin zormülü ile tıraş sonrasında oluşabilecek tahrişleri engellemeye yardımcı olur ve yakmadan ferahlatan etkisiyle teninizi  erkeksi  vetiver kokusu sarar. İçeriğindeki Provitamin B5 cildinizin nem tutma gücünü artırarak nem dengesini düzenlerken,  antioksidan özelliği ile Vitamin E cildin genç kalmasına yardımcı olur. Hassas ciltler için geliştirilmiş bu çok özel formülü kullandığınızda, cildiniz yumuşaklığa, neme ve konfora kavuşur.


ATELIER REBUL Rose Oud Eau de Parfum
Çiçeksi, Oryantal ve Odunsu notaların büyüleyici yolculuğu…


Çiçeksi ve odunsu notlar Büyüleyici kokusu ile bize aşkı anlatır.    
Sevgililer Gününe Özel hazırlanan   Rose Oud Eau de Parfum
Atelier Rebul mağazalarında satışa sunuldu

Bu çekici, baş döndürücü Parfüm, ilk andan itibaren vazgeçilmeziniz olacak.


Etkileyici, akılda kalıcı, yoğun kokusu ile Rose Oud Eau de Parfum bu kış için ideal bir seçim. Sıcak, derin ama Gül’ün yumuşak dokunuşu ile günün her saatinde iz bırakmak istiyorsanız Atelier Rebul Rose Oud sizin için doğru Parfüm.


Rose Oud’un üst notaları, safranın yoğun kokusuyla, tatlı portakal ve erik kokusundan oluşur.  Orta notasında, yumuşak gül kokusu afrodizyak etkiye sahip paçuli ile bütünleşir. Derin notalarda ise, kokunun temeli oud (agarwood),  egzotik vetiver ve çekici misk tatlı beyaz bal ile harmanlanıp eşsiz bir iz bırakır.


Tavsiye edilen satış fiyatı: Rose Oud Eau de Parfum    50 ml. – 129.90 TL ( Şubat 2015)

2 yorum:

  1. Merhaba, blogunuzu takibe aldım.

    Bende bloguma beklerim, http://griipalyaco.blogspot.com.tr

    Sevgiler

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)