23 Haziran 2016 Perşembe

Kolloidal Gümüş Suyu

http://www.narecza.com/siva-derm


Patti Smith'in Çoluk Çocuk kitabını okudunuzsa orada Patti' nin karşılaştığı olaylarda parçaları birleştirerek bunun bir işaret olduğunu düşündüğünü hatırlarsınız.Ben de çok değil kısa bir süre önce  facebookta Kolloidal Gümüş Suyu 'nu ilk defa duyup sonra da nar ecza sitesinde karşıma çıkmasıyla bunun bir işaret olabileceğini düşünmeye başladım:) Sizler de bir yere not ediniz çünkü artık karşımıza daha çok çıkacak.

Gümüş suyu, geçmişten bu yana tedavi destekleyici amaçlarla derideki virüsleri ve bakterileri, diğer sentetik antibiyotiklerdeki gibi baskı altına almak yerine,  yaşamsal faaliyetlerini durdurarak vücuttan atılmasını sağlamaktadır. Amerika’da 1930lu yıllarda tedavi amacıyla kullanılan Kolloidal Gümüş Suyu, sindirimi kolay küçük parçacıklardan oluşur.

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 40 PPM 

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 40 PPM, cilt problemlerine, cilt lekeleri, yara, egzama, sivilce gibi hasarlara yönelik olarak tedavi destekleyici bir üründür.  Ürün, cildin yumuşamasını ve canlanmasını sağlar. Bakterileri bloke ederek cilde zarar vermelerini önler. Ürün yalnızca cilt hasarlarında etkili değildir. Saf gümüşün suyla karışımı ile oluşan bileşim sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir ve metabolizmayı dengede tutar.  

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 5 PPM 1000 ml

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 5 PPM ürünü, saf gümüşün suyla birleşimi yanında 5 PPM yoğunluğun kazandırılması ile ortaya çıkmıştır. Bu yoğunlukta üretilen gümüş suyu, cildinizin bakımı için olumlu etkiler yaratır. Çok yönlü etkiye sahip ürün,  akne giderici etki yanında terleme sorunlarını da önlemektedir. Uzun süre cildin nem dengesini koruyan ürün, cilde canlılık kazandırır.  Ürün çok sayıda rahatsızlığın tedavisine destek vermektedir. 

Kolloidal Gümüş Suyu 5 PPM, 

* Bağışıklık sistemini olumlu yönde etkiler, metabolizmayı korur 
* İltihap, mantar gibi sorunları yok eder.  
* Bakterileri yok etmeye yardımcıdır.
* Kullanımı esnasında sarımsak ve alkolden uzak durulmalıdır.

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 15 PPM 1000 ml

Gümüşlü suyun 15 PPM yoğunluğuna sahip olan ürün genel olarak diğer yoğunluğa sahip ürün çeşitlerinin özelliklerine benzer işlev gösterir.
* Sadece cilt hasarlarını önlemez; akne, döküntü ve yaralanmaları giderici etkiye sahiptir
* Bağışıklık sistemini güçlendirir  
* Enfeksiyon önleyici
* Mantarların gelişimini engeller 
* Cildin nem dengesini sağlar.
* Cildi besler 
* Kullanımı esnasında sarımsak ve alkol tüketilmemelidir. 

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 25 PPM




25 PPM yoğunluğa sahip saf gümüş ve su karışımı ürün egzama, yara gibi tedavi sürecindeki cilde destek verir. Daha yumuşak bir doku sağlayarak cildi canlandırır. Bununla birlikte Kolloidal Gümüş Suyu 25 PPM


* Terlemeye karşı etkin sonuçlar verir; bakterileri bloke eder.
* Yalnızca cilt hasarlarında etkili değil; birçok rahatsızlığı da ortadan kaldırmaya yönelik şekilde formüle edilmiştir.
* Bileşim bağışıklık sistemini güçlendirir
* Doğal formülü ile destek ürünüdür.  
* Mantar ve enfeksiyonu önlemede yardımcı bir üründür.
* Diğerlerinde olduğu gibi kullanımı sırasında sarımsak ve alkol tüketilmemeli, çocuklardan uzak tutulmalıdır.

Neden Kolloidal Gümüş Suyu

Çok eski dönemlerden bu yana iyileştirici etkileri nedeniyle kullanılan gümüş maddesi, antibiyotik ilaçlara alternatif arayışının devam ettiği güncel tıp alanında ve cilt bakımında kimyasal içerikten uzak durmak isteyenlerin alternatifi olmuştur. Kolloidal Gümüş Suyu’nun doğal antibiyotik özelliği sayesinde birçok hastalığın tedavisini hızlandırabilir, çok sayıda soruna karşı güçlü savunma elde edebilirsiniz.


Gümüş Suyu ürünlerini detaylı olarak incelemek ve güvenle sipariş vermek için nar ecza adresini ziyaret edebilirsiniz.

3 yorum:

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)