13 Eylül 2012 Perşembe

Burberry World Live Londra Regent Street'te


Sonbahara merhaba dediğimiz bugünlerde ardı ardına gelen moda haftaları ile İlkbahar Yaz Koleksiyonları görücüye çıkıyor.  Baş tasarımcılığını Christopher Bailey’nin üstlendiği ünlü İngiliz markası 2013 İlkbahar/Yaz Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu’nu 17 Eylül Pazartesi günü Londra Moda Haftası sunmaya hazırlanıyor.

Burberry 2013 İlkbahar/Yaz Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu coşkusunu Regent Street’te açtığı en büyük mağazası ile birleştiriyor.

Burberry Londra Regent Street’te açtığı dünyanın en büyük Burberry mağazası ile Burberry World Live konseptini Londra’ya taşıyor. 4 kata yayılan 2500m²’lik satış alanı sunan, Burberry atmosferinin dijital ve görsel efektler ile canlı olarak yaşatılmaya çalışıldığı bu eşsiz mağazada Burberry Prorsum, London, Brit Koleksiyonlarının yanı sıra mağazaya özel Burberry Regent Street Koleksiyonu da bulunuyor.

Burberry ihtişamının tam anlamıyla yansıtıldığı Regent Street Özel Koleksiyonu'undan bir kaç görseli paylaşayım sizinle..





Burberry Regent Street mağazasında Burberry Çocuk Giyim, Burberry Bespoke, Burberry Aksesuar, Burberry Gözlük, Burberry Parfüm, Burberry Beauty ve Burberry Saat bölümleri de mağazadaki yerlerini alıyor.

Teknolojinin tüm yeniliklerinden faydalanılıyor olması ise Burberry Regent Street mağazasının bir diğer özelliği olarak ön plana çıkıyor. RFID, Radyo Frekansı Tanımlama Teknolojisi ile donatılan mağazanın sistemi mağazayı ziyaret eden müşterinin üzerinde bulunan Burberry parçaların barkodunu tanımlıyor, ve müşterinin bilgilerini daha mağazadan içeri girer girmez mağaza görevlilerine bildiriyor. Bu teknoloji sayesinde müşterisini tanıyan mağaza personeli müşterisine daha iyi hizmet verebiliyor. Bu teknoloji ayrıca sisteme tanımlı ürünlerin tüm özelliklerini mağazayı ziyaret edenlere sunarak ürün hakkında daha detaylı bilgi almalarını sağlıyor.

1 yorum:

  1. Burberry sevdiğim markalardan.

    Ve bu seferki pırıltılar çok sevimli olmuş.

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)