4 Mart 2010 Perşembe

Yuva Maya' nın hem tarifini hem kendisini kullanarak Pizza yaptım


Bu Pizzayı Yuva Maya' nın pizza tarifine göre yaptım..Yeni evlendiğim zaman net yoktu tabii.O zamanlarda Yuva Maya' ya iki tane boş paket yollamıştım mektupla..Ve bana düzenli olarak dergi geliyordu.İşte o dergilerin birinde Yuva Maya' nın kendi orjinal pizza tarifinin olduğu kart da gelmişti.O kart halen durur bende..İşyerinde arkadaşlara da o zamanda kartı getirmiştim,hepsi de tariften çok mennun kalmıştı.Aşağıya bendeki kartın fotosunu koyuyorum...



Yuva Maya burada tarifi güncellemiş,mutlaka deneyin malzemeleri birebir kullanarak bayılacaksınızzz..Ben bu pizzayı yapınca çocuklarım sürekli devamını istiyor, peş peşe sürekli yapıyorum pizza canavarlarıma..

8 yorum:

  1. Canım merhaba, dünkü ziyaretin ve yorumun için teşekkür ederim.

    Bir iki isim arasında gidip geliyorum, söylediğin ismi de düşünüyorum, google amcada bana bunu önerdi ama, bakalım yarına kadar halledicem, birde "HOBYCELL" olarak ta düşünüyorum. birinden biri olucak artık.

    Bu arada, bana bu anlamda yorum bırakanlar destek olup fikir alış verişi yapan arkadaşlara, önerdikleri isimlerin kullanacağıma bakmaksızın hediye tema yapıcam. Bazı işlerimi halledeyim, bir kaç arkadaş sırada var, onları bitirince, sende kabul edersen, şirin sade bir tema yapalım. Bana ağırlıklı renk ve zevk tonlarıını bildirirsen ona göre bişeyler hazırlarım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Hımm en sevdigim şeylerden biri de pizza ben hep hazır alırdım bir ara bende yapayım harika görünüyor cnm

    YanıtlaSil
  3. iştahım kabardı reyhancım .ne kadar güzel yapmşın.bende deneyecegim en kısa zamanda bu tarifi.yuva mayada cok etkili bu tarifde.her tarif bu kadar kabartmıyor

    YanıtlaSil
  4. Gelincik, sen hakkaten de tam bir Gelincikmissin..Keşke Gelinciği kullabilsen yeni sitende..Baksana aynı gelincik gibi ne naziksin..GELİNCİKHOBİ de geldi bak aklıma şimdiii..Hediye tema isterim tabiiki..Çok merciii..Ayrıca ismini kabul ettiğim kişi demiştin,şimdi hepsine tema yaparım diyorsun,ne güzelll..Teme hazırlayacağın zaman yazarım canım renkleriii..

    YanıtlaSil
  5. Aysucum,kesinlikle dene bu pizzayı ve yuva maya ile tabiikii..Farkı göreceksin..

    Kampanyatakipçileriyiz,gerçekten harika oluyor bu tarifle ve Yuvamayayla..

    YanıtlaSil
  6. görüntüsü çok güzel lezzetide öyledir.

    YanıtlaSil
  7. ayy canım istedi şimdi karnımda aç:) yuva maya gerçekten bende denedim çok güzel kabartıyor hamurları...

    seninde emeğine sağlık akşama bendemi yapsam diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  8. Paratikla,kesinlikle lezzeti de görüntüsü gibi..

    Berdilelim,yap sen de bu tarifle çok beğeneceğinden eminim..

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)