29 Mart 2011 Salı

Bugün dalgınlığım tavan yaptı

Zaten normalde de dalgın bir insanım...

Her zaman kafamda 40 şey olur, dolayısıyla tek bir şeye odaklanamam..

Dün bir hastaneden randevu aldım,daha önce başıma geldiği için randevunun çıktısını da aldım.Zira bir defasında telefonla aldığım randevu hastane bilgi işleminde görünmemişti de muayene olamadımdı..

Bu arada tercih ettiğim iki hastaneden yakın olandan güya randevu aldım,diğeri için dolmuş çok dolandırıyordu..

İşte bugün yola düştüm, 10:02 de olan randevu için 10:15 de hastanedeydim, gıcık şoför de beni biraz daha ileride indirdi, bende de hata var tabi, ineceğim demedim, zira hastaneydi bu boru değil, elbet biri inerdi..(Mantığa bak ya!) İnmediler ama, kimse hasta değil mi ne:) Şoför de sanki indirmek istemedi beni gibi geldi, çok kızdım ona ama keşke indirmeyeydi..

Neyse güya randevu aldık, kayıt için bir sürü kişinin arkasına sıraya girdik.O ara bir teyze de uyanıklık yapıp en öne girmeye çalıştı ama kimse yemedi,ben de ses etmedim,bilemdi başıma geleceği sıramı ona verirdim,belki de ahı tuttu, ne yani tuttu da onca kişi için de bir beni mi tuttu? Bekle bekle sıram geldi,o da ne?İsmim görünmüyormuş sistemde, rahattım,tapu gibi çıktı vardı elimde.Gururla uzattım buyrun dedim belgem, görevli baktı,bilgi işleme bir sorun yok görünmüyor dedi.

Bilgi işleme gittim, uzattım çıktıyı, akabi mor bana çok yakıştı, zaten ezelden yakışıyor bu mor bana..Meğerimse ben dolmuşun o çok dolanarak gittiği hastaneden almışım randevuyu..Yuh bana, tamam hastanelerin ilk hecesi FA ile başlıyorsa bu karıştırma sebebi olabilir mi?

Bir de iki Dr.vardı ben bayan olanı seçtim,hatırladığım kadarıyla bay olana daha önce gitmiştim ve o hiç muayene bile etmeden migren teşhisi koymuştu bana..

Neyse morum halen üzerimde dolmuşa bindim,öteki hastaneye yollandım, gıcık hastaneye kapıda=

-Gönül koydun bana ya getirttin beni buraya ya alacağın olsun çektim ..Bundan sonra hasmımsın dedimm..

Ama cidden kendime hiç kızmadım her nedense olan bitenden ötürü..Hatta kendime=

-Bana bak kendim,kıymetimi bil,ben seni yolmasını da bilirdim ya neyseeeeeeeeeeeee...dedimmm..

Sonra Dr.un muayenesine geldim,meğerimse Dr.10:00 dan beri ameliyattaymış, demek ki ben sabah gelsem de bu saate bekleyecekmişim..Beklerdim nolacak yanımda, gazetem kitabım vardı okurdum, ama kader ağlarını örmüş bir kere okutmayacak ya bir şeyyy..Saat:11:30 Yine okudum 2 gazete..Az sonra Dr. geldi, hani ben bayandan aldımdı ya randevuyu isim bayan ismi olsa da Dr.baymışş..Pek de genç, önce tırstım bu şimdi bir şey de bilmez diye, ama önemli bir beyin ameliyatından çıkmış, demek ki boş değil dedim.Sağolsun kodu teşhisi,yazdı ilacı.

İşte böyleyken böyle oldu sayın okur..

Dalgın olmadığınız günler dilerim cümletennn..

11 yorum:

  1. harikasın yaaaa :))bunlar benim başıma gelse çıldırmıştım:( sen ne güzel anlatmışsın:))heheee:)geçmiş olsun bu arada canım.

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun.böyle bişey benimde başıma gelmişti.yazdıklarından gebzede olduğunu tahmin ettim bu hastenelerin ben yıllar geçmesine rağmen hangisi hangi hastene olduğunu bile ezberleyemedim:))

    YanıtlaSil
  3. desene sen de filli boyanın morunu seviyorsun. yüzünün morunu, sana yakışan morunu :)

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun cicim.
    kendine kızmamanı tebrik ettim öyle olmak lazım hayatın her aşamasında.
    kafama birşey takıldı şimdi sende migren var mı yok mu :)

    YanıtlaSil

  5. fashiONözge,sağolasın,ben de aslında öyle olurdum da bakma o gün iyihalimdeydim..

    mine,sağolasın canım.

    missy,Yalnız olmadığıma sevindim..

    Küçük Mucizem,:)

    Syhn,merci cicim.Her aşamaya yayamıyorum ki bunu:)Migren var diyorlar..

    Peri Tozu Fotograf,teşekkürler..


    YanıtlaSil
  6. Ayy kıyamam sana canım benim. Bu dalgınlıkla Ankara otobüsüne binmediğine dua et ;) Zaten erken de gitseydin yine bekleyecekmişsin. Bu arada gezmiş oldun işte tabii hastanedeki mor olayı saymazsak :) Canımsın kuzum tekrar geçmiş olsun, dikkat et kendine. Öptüm her zamanki gibi ;)

    YanıtlaSil

  7. Yeşim,hahah yorumunu okuyunca çok güldüm bilesin,muckk..

    YanıtlaSil
  8. Sen zaten sadece kendine değil bize de hayırlısın her daim gazımı alanlardan birisin Y'm dışında ve sen hep sakin hep mutlu hep sağlıklı ol bir ömür lazımsın bizlere tatlım.

    YanıtlaSil

  9. ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ,Ne güzel bunları duymak,amin,cümleten bebem..

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)