13 Nisan 2011 Çarşamba

LALANGA da yaparmışım



Efendimmmmm..Lalangayı ben bulmadım, kim bulduysa patlayıp gitmiştir eminim, demi Seyyar Tayyar emmi?:)

Eski bir sofra dergisinden kotardım tarifi..Bir zamanlar hangi gazete yemek tarifleri dergisi verse bi koşu alırdım..Sonra baktım ev dergiden geçilmiyor, her taşınmamda birazını elden çıkardım,çıkara çıkara az kaldı..

Zaten sayelerinde bir aşçıda olamadım..Bildiğimi okudum yine..

İşte Lalanga tarifi, yaptım yedim, beğendim,beğenildi..

Üşenmeyin,yapın, yiyin,beğenin,beğenilsin...


Çok tembel gördünüz değil mi beni? İdare edin canım,bugün tarifin resmini koyarız,yarın kendini yazarız..Ne de olsa Karadeniz insanıyız,sağımız solumuz belli olmaz:)

7 yorum:

  1. krep tarzı birşey mi tad olarak ?

    YanıtlaSil
  2. :))) çok leziz görünüyor cnm afiyet olsun ben üsütüne sarımsaklı yoğur döküpte yenilebilir diye düşünüyorum :).

    YanıtlaSil
  3. Bende yapıyorum.İçine yanlızca kaşar koymuyorum.Bunu deneyeceğim.Sağımız solumuz belli olmaz değil mi?:)))
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. ilk defa adını duydum ama pişi gibi sanırım leziz dedin deneriz yarasın yavrus

    YanıtlaSil

  5. CMOS,evet canım..

    paşam41,o da olabilir tabii ki..

    ♥GÖNÜL ÇELEN♥ ,tabii tabii..

    ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ,haydi bakalım dene de görek.)Bişi gibi he..

    YanıtlaSil
  6. Bizim buralarda genelde lalanga kabakla yapılır ama ben pek sevmem bu daha güzel görünüyor saat itibariyle karnım zil çalıyor olsada yesem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm kabaklı nasıldır tadı acaba! Olsa da yesek:)

      Sil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)