4 Ekim 2012 Perşembe

Ben bu dondurmayı yemeseydim vücudum atacaktı!

Efendim, kaç gündür canım dondurma çekiyordu.Ama ben erteliyordum, ya da yanımdakiler erteliyordu,buradan kendilerine sevgilerimi yolluyorum..Dondurma yememin istenmediği baş sebep kilo almamı engellemek.Arkadaş alacağım kadar almışım zaten bırakın dağınık kalsın..


Derken, dün akşam eve giderken markete uğradım istediğim dondurma yoktu, dedim vardır bir hikmeti,almayayım madem.Ancakkkk oğlum dersaneden gelince onu ekmek almaya gönderdim,vee dondurma da almasını söyledim..Akşam yemeğinden sonra dondurmalarımızı bir güzel yedik.Sefam oldu, pişman değilim.Aynı şeyi bugün olsa yine yaparım.

Hem dünyanın en iyi dört dermatoloğundan ve kadınları en iyi anlayan 50 erkekten biri olan Dr. Howard Murad "Mükemmel olma hissi kadınları, strese sürüklüyor." demiş..Gördünüz mü bu adam hakikaten biz kadınları nasıl da en iyi anlıyor..Dolayısıyla onun dün akşam buradaki röportajını okudum ve içimdeki mükemmel olma hissini hemen kendimden uzaklaştırdım.

Sonra Murad Bey "Benim hayatım 50 yaşından sonra başladı." diyor..Ben de amannn 41 yaşındayım unumu eleyip eleğimi asma zamanım geldi, bu yaştan sonra ne yapabilirim ki hissiyatımdan buz gibi soğudum, sonrası bir azim bir azim ki sormayın.Artık kafamdaki projeler korksun benden.. 

Sonra sevgili Dr. yine "En güzel kadın, kendisiyle barışık olandır." demiş, saniyesinde kendimle barış imzaladım, bir güzel el sıkıştım..Stresim anında yerlerde..

Yalnız strese girmemek için şu an büyük çaba sarfetmekteyim, zira savaştan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm! Tezkere de çıktı..Yine vücudum atacak ya!

Unutmadan Pelin BATU sağolsun Türkçe'mize cillop gibi bir "Vücudum attı" deyimini de ekledi ya:) canlı yayında 15 dakika uyuyup uyandıktan sonra kurduğu cümleydi: "vücudum attı" 



11 yorum:

  1. Benimki o atan vücutlardan değil maalesef:)) Ayrıca yaz kış dondurma yiyen bir aileyiz

    YanıtlaSil
  2. yahu boşver ya keyfine bak : )

    YanıtlaSil
  3. murat bey sağolsun o olmasa ne yapardın ama de mi:)

    YanıtlaSil
  4. Vücudum atmak ne demek diyorum bende, Pelin Batu'dan mı çıktı :))

    Afiyet bal şeker olsun, insanın kendisiyle barışık olması kadar güzel bir şey var mı? Can istiyorsa yemek lazım tabi :)

    YanıtlaSil
  5. bence de bu adam bizi çok iyi anlıyor.. ve bir Kocaeli'li daha bulmuşum hayatta kaçırmam!!! :))

    YanıtlaSil
  6. Pelin Batu normal değil zaten atsa atsa onun vücudu atar dı:)

    Dondurma afiyet olsun, bu yaz nedense çok yedim dondurma..
    Mutlu hafta sonları.

    YanıtlaSil
  7. Afiyet olsun,ne kadar kilo yapacak sanki,boşver :)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Ahahahaha canom benim ya döktürmüşsün yine :) kalemine yüreğine sağlık. Afiyet olsun canım benim 1 tanecik dondurma ne kilosu yapacak koyver gitsin ve fakat o ertelediğin projelere derhal geri dönüyosun ona göre :)

    YanıtlaSil
  9. bende yemekden kestim :( offf su kilolarrrrrr...
    takibe aldimm sizi :)
    beklerim...

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)