5 Nisan 2013 Cuma

En Akıllı Zara Alışverişi Nasıl Yapılır?


 Merhabalar! Evet, eminim yakın zamanda sizin de haberiniz olmuştur. Artık Zara'yı (Ve tabii ki Bershka'yı) online alabiliyoruz. Yıllardır online satışı olmayan Zara, yine kendi sitesinden satış yapmıyor, ama Modagram sayesinde artık bazı ürünlerine erişmek mümkün. Bu arada söylemem de gerek, Modagram gerçekten çok ucuza satıyor. Trendyol'un her ürünü bulabildiğiniz mağazasını düşünün!

Gelelim en akıllı Zara alışverişine. Sadece Modagram'da Zara ürünlerini çok ucuza bulmak yetmez, daha da ileri giderek ucuzluk üzerinden ucuzluk kapmanın yolları araştırılır ve sonucunca bu formül ortaya çıkar! Önce bir Modagram indirim kuponuna ihtiyacımız var. Modagram indirim kuponu nerde mi? Buyrun benim de yakın zamanda duyduğum Kupon Sihirbazı sitesinde en alası mevcut aramaya lüzum yok, burda: Modagram 20TL indirim kuponu.

Şimdi ben şöyle bir kombin beğendim ve bu ürünleri almak istiyorum! Normalde ne yaparız? Bunların tümünü sepetimize ekleriz, belki bir de kuponu gireriz ve alırız değil mi? Yanlış! :)


Çünkü Kupon Sihirbazı'ndaki bu kupona dikkat ederseniz 50TL ve üzerine 20 TL indirim sağlıyor! Eğer tüm ürünleri alıp tek sepette toplayıp kuponu kullanırsak 86,88 TL para ödeyeceğiz! Ama eğer Ceketi ayrıca alıp, kemer ve elbiseyi de ayrıca alırsak 31,98 TL ve 34,90 TL yani toplamda 66,88 TL ödeyeceğiz! İşte bu, Zara'dan en akıllı alışveriş yapmak demek! İndirim kuponu kullanmak tabi ki çok önemli, ama kuponların özelliklerini bilerek kullanmak daha da önemli :) Bu arada Modagram'da ücretsiz kargo olayını da unutmayalım.

İşte böylece Zara'dan harika 3 ürünü tam 40TL indirim ile satın aldık! :) Hayırlı olsun! Keyifli alışverişler!...

10 yorum:

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)