10 Eylül 2014 Çarşamba

Salası güzel ölenin

Dün doktora gittim sevgili blogcum..Celladım olan başağrımdan mütevellit..İki ilaç çaktı doktor, bir de beyin filmi istedi, akıllı uslu çıksa bari:) Sonra ilaçları almaya eczaneye gittim, barkot numarasının sonu çıkmamış, o gibi denedik olmadı, 9 'a kadar tüm rakamlar olmadı, hiç aklımıza harf olabileceği gelmedi ya, eczacı doktoru aradı hanımefendi telefon kabul etmiyormuş, mecbur gittik hastaneye Allahtan eczanenin karşısında, hele ki işyerinin oradan alacağım tutmadı yoksa doktora kesin kafa atardım, yok kafa atmayı bildiğimden değil zira henüz kimseye kafa atmadım ama bu atmam anlamına da gelmez, en azından denerim:) Neyse bir hışımla girdim doktorun yanına ama birden elim mahkum ben buna MR sonucunu getireceğim pislik mislik yapar sonra (yapmaz iyi doktora benziyor tabii bu da hafifletici sebepdi esasında:)) Hallettik C'imiş ya..Siz siz olun doktordan çıkarken barkoda bakın da sonra sinir yapmayın.

Tekrar eczaneye giderken sala okundu, nefis okudu okuyan sonuçta ortada bir ölen var nesi nefis, ama ruha iyi geliyor işte..Ne biçim ruhsa bu..Ölüyü tanımıyorum ama salası güzeldi be dedim..Hangi sala kötüyse artık..

Siz beni boşverin epeydir boşverdim ben de beni, burayı, seni..İyisiniz inşallah...


17 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Ölende her kim ise Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  2. Artık Hipokrat yeminine inanmıyorum. Geçmiş olsun güzel arkadaşım. Iyi sonuçlarını okumak için yine ziyaretine geleceğim.:) Dualar her zaman ruha iyi gelir. Her kim ise güzel uğurlanmış. Işıklarda uyusun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne hale getirdiler bizi gördün mü bak:) Çok teşekkür ederim canım.Beklerim:) Çok sağol, şimdi yüzüme tebessüm geldi sayende:) Evet kesinlikle.Taaa buralardan dua alıyor iyiymiş demek ki , Amin..

      Sil
  3. Gecmis olsun. Ihmal etmeyin mr yaptirin derim. Ben yillar sonra gitmistim doktora, artik dayanilmaz hal aldiginda. Yine de mr yaptirmaya zorla goturmuslerdi. Siz ihmal etmeyin, basagrisi cekilmiyor.
    Gecmis olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.19 'unda MR hayırlısıyla..Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.

      Sil
  4. Hakkaden kız nerelerdesin sen? Niye boşverdin neden boşverdin? Yaramaz bir durum yoktur inşaAllah. İşte hep o tahlillerin yüzünden, şişerim şişerim ben de söyleyemem:) geçmişler olsun canım.mr sonucun da iyidir inşaAllah. Yazıver buraya. Rabbim rahmet eylesin. Kımse,.İnşaAllah salası gibi ameli de güzeldir.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil falan kayboldum:) Eee yaramaz durumlar da olmuyor değil tabii.Evet başağrım epeydir gani, MR çekindim bugün, hayırlısı artık sonuç haftaya.İnşallah..Sevgiler canım..

      Sil
  5. Geçmiş olsun. Bence iyi biriymiş. Tuhaf ama ben de böyle şeylere takınaklı oldum. Mesela -töbe töbe- lokması döklmüştü. Bildiğin hamur. Kişiyi de tanımıyorum. Attım ağzıma lokma bildiğin çiğ hamur. Dedim, bu kişi çok da iyi değilmiş.
    Neyse, kendine dikkat et. :)

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun. Ultrasonuma gözünün ucuyla bakmadan yok yok birşey yok diyen doktora kafa atmadım atamadım ya içimde kaldı. Kafa atarken yardım istersen her zaman hazırım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın,hahaha bunu duymam iyi oldu, mutlaka haber ederim.:)

      Sil
  7. Her şeyi herkesi boşver de kendine boşverme canom. Hadi hayırlı haberler olsun da şu baş ağrısına bir çare bulunsun artık.

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)