29 Haziran 2010 Salı

Bu Güllü iyice şaşırdı+Yeni bir iş kolu

Hanımın Çiftliği Dizisindeki Güllü canımmmm..

Geçen haftaki bölümde hanfendinin doğum sancıları başladı..Kulüpte yemekteydi o sıra anasıyla..Tabii apar topar hastaneye yetiştirdiler bunu..Anası zaten uçtum beyinliydi, oracıkta yığıldı, insan az kendine mukayyet olur dimi bu gibi durumda da azcık kızına destek verir, yoh, nirdeeee...Tabii kocası her dayakta kafasına çalışırsa adamın olacağı budur..

Bizim Güllü de baktı anadan fayda yok, BİRİ ELİMİ TUTSUN diye yıkıyo hastaneyi..Ayol kim tutacak senin eliyi..Sanki hastanede kimsesiz doğum yapanların elini tutma derneği vardı hali hazırda da tutmadılar elini...

Ulan biz de doğurduğumuzda tektik, gelenleri de dışarıda bıraktılar zati..O vakıt doğuma birini almak moda deeellldiii...Hiç yıktık mı hastaneyi, biri elimi tutsun diye..

Ben hemşirenin yerinde olsam yoldan geçeni çevirir, şunun elini tut sevabına derdim Güllü için...

Ama Güllü şanslıydı, şehre yeni gelen Orhan hemen elini tutuverdi..Doğacak bir aşkın ipucunu da biz tuttuk oracıktaaa..Ta zaman sonra hemşire uyandı da ayol siz bu hastanın yakını mısınız diye sorabildi Orhan' a da o da yok deyince, atıverdi dışarııı...Yoksa Orhan pek mennundu tazecik ananın elini tutmaktann..

Ve müjde işsizlere Yeni bir iş kolu=Hastanede tek başına doğuran kadınların elini ücreti mukabili tutma...artık saatlik mi alırsınız ücreti, yoksa eli kavrama yeteğinize göre mi o nu bilmem, orası paşa gönlünüze kalmış..

2 yorum:

  1. hahhaaa yıktın beni sen çok yaşa Reyhan'ım :D Bu dizilerdeki saçmalıkları ne zaman fark edecek senaryo yazarları merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yeşimcim, merci canım..Olsun saçmalıklar en azından güldürüyor bizi,devam olsun derim ben:)

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)