18 Şubat 2011 Cuma

Kadın müşteri ince eler

Perakende sektörü, Milliyet yazarları ve yöneticileriyle bir araya gelmiş ve gecede Milliyet gazetesi yazarı Ali Perşembe bakın ne demiş=
‘Erkek hemen alır, avcıdır Kadın müşteri ise ince eler’

" Kadın ve erkek müşterinin farklı davranış modellerini esprili bir dille anlatan Perşembe, şu örneği verdi: “New York’ta bir mağaza varmış. Her katta koca satılıyor. Bir kata gelip bir kocayı ellediniz mi, almak zorundasınız. Bir kadın mağazayı dolaşıyor. İlk kata gelmiş iş sahibi bir erkek. İkinci kata çıkmış; iş sahibi ve çocuk seven özelliklerine sahip bir erkek duruyor. Yetinmeyerek üçüncü kata çıkmış.


Erkek, zengin, çocuk seven ve yakışıklıymış. Ama, dördüncü kata çıkmış. Zengin,  yakışıklı, yemek yapan, çocuk seven erkek varmış. yine üst kata çıkmış. Üzgünüm yok. Kadınları mutlu edebilecek var mı? Erkek hemen alır, avcıdır. 20 dakikada pantolon alır, çıkar. Kadın araştırır, ince eler, çok fazla özellik ister. Mağazaların konsepti kadınlar için bu nedenle çok önemli.”

Doğru demiş..

Var mı itirazı olan:)

Haberin tamamı burada  

3 yorum:

  1. Çok doğru bir tespit gerçektende : )) Ne yapalım ama bizim doğamızda var bu ayrıntıcıyız biz öyle hemen karar veremiyoruz hiç birşey.Erkekler yüzeysel düşünceye sahip oldukları için hemen karar veriyorlar tabi : )

    YanıtlaSil
  2. :) evet ince eliyoruz her zaman daha iyisi vardır :)

    YanıtlaSil
  3. harbiden yaa. okurken bir gül bahçesinde gül koklayıp geri dnömeme muhabbeti vardı o aklıma geldi :)

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)