13 Şubat 2012 Pazartesi

GkHair saç bakım ürünleri deneyimim

Bugüne kadar sayısız saç bakım ürünü denedim..Kimini eledim, kimine ise benimle birlikteliğe devam şansı verdim..Şimdi sizinle en son denediğim saç bakım ürünlerinden bahsedeceğim.



Benim için saç bakım ürünlerinde koku ve içerik ön planda geliyor.

GkHair saç bakım ürünleri' nin en önemli özelliği markanın son 50 yılın saç bakımında belki de devrim niteliğindeki en büyük gelişme olarak konumlandırdığı JUVEXIN içermesi..

Buraya dikkat=

Koyun yününden elde edilerek çevre dostu bir süreçten geçermiş Juvexin..

GK Saç Sakinleştirme Sistemi (GKhair Hair Taming System) Juvexin ile birlikte saçı onararak uzun vadeli iyileştirme ve koruma sağlar. 

GKhair’in isteyen herkese elektriklenmeyi önleyen, rahat kullanılabilir ve harika bir görünüm yaratan kaynağı Juvexin’dir. 



Ben bu hafta sonu markanın şampuan ve saç kremini denedim..İlk defa kullanmama rağmen gayet iyi bir sonuç aldım.Hatta gece bir ara kalktığımda saçlarıma baktım ışıl ışıl parlıyordu, kullanınca bana hakvereceksiniz sizler de ..

Juvexin her saç telini içten dışa doğru iyileştirerek onarıyormuş, boyadan yıpranmış saçlarımın buna fazlasıyla ihtiyacı var..Ben ürünleri kullanmaya devam edeceğim, görüşlerimi yine paylaşacağım..

Bu arada sizleri de bu güzel ürünlerden mahrum edemeyiz dedik, GkHair ile size yakında hediyelerimiz olacak, takipte kalınız..

4 yorum:

  1. yarın gk hair çekilişim başlayacak :) ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Duymuştum bu ürünü.Takipteyim canım:)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. slmlar iadeyi ziyaret yapıyım dedim takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için teşekkürler

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)