6 Mart 2012 Salı

Yahu bu Cameo kolye ne de güzelmiş! Ve de şunlardan istiyorum!


Geçen ayki Vogue dergisinde gördüm ve de görür görmez vuruldum..aslında Cameo kolye aşağı Cameo kolye yukarı çok duydum ama, ne bileyim bu kolyeyi çok beğendim, kurdele de nasıl da ayrı bir hava katmış değil mi? Esasında bu fotoyu çekeli çok oldu ama saat de kolye ile aynı gibi geldi bana o da kurdeleli bir Cameo olsa bileklik olarak ne hoş olurmuş...

Aynı dergide şu çiçekli üste de bayıldım, istiyorum bunlardannnn, ilgililere duyurulur..



Bu arada benden durumlar şöyle=Boyun fıtığı ağrısı sağ koluma fena vuruyor, o nedenle bloga pek yazı giremiyorrum, bloglarınıza yorum yazamıyorum..Benim gibi bir yazın insanı için katlanılır şey değil ama felek önvermiyor:) 20 günlük bir ilaç ve fizik tedavim var, dün başladım..Allah kimsenin kolunu ağrıtmasın, kol gibi giriyor vallahi amiyane tabirle..Boyun fıtığını Ameliyatsız atlatmak ve kolumun eski sağlığına kavuşması için güzel dilek ve dularınıza ihtiyacım var, haydi bakalım pamuk eller havaya:) (Bak size işin kolayını sundum o nedenle hiç kaçarınız yok, ya pamuk eller cebe deseydim:))

12 yorum:

  1. geçmiş olsun... ben de prada'nın taşlı küpelerine bayıldım o reklamlarda...cameo'lar hakikaten birkaç sezondur popüler, ben de seviyorum!..

    YanıtlaSil
  2. dualarım seninle tatlım inşallah en kısa zamanda atlatırsın çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  3. Cameo hastalığına Eda'nın sayesinde tutuldum ben de. Geçmiş olsun diyorum tüm kalbimle bir an önce iyileş ki o güzel yazılarını okuyalım :)

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun... İnşallah en kısa sürede iyileşirsin, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Allah acil şifalar versin abla Edoş sana bulursa alsın o cameodan:) onun ilgi alanı nede olsa...

    YanıtlaSil
  6. havaya da kalkar senin için cebe de girer tatlı dillim acil şifalar diliyorum sana...

    gerçekten o cameo kolye çok güzelmiş be! :)

    YanıtlaSil
  7. Cameo candır ama bunu bu paraya satana yuh kuzum anam anam görüon de mi bek yıllardır cameo diyorum koca MM yeni satıyor heyt be öngörümü yerim .)

    YanıtlaSil
  8. Çok çok geçmiş olsun, inşallah kolayca operasyonsuz falan geçer gider...

    YanıtlaSil
  9. Cameo kolyeleri bazen seviyorum bazen sevmiyorum. Sanırım bunu sevdim:) Bu arada geçmiş olsun. Boyun fıtığı zor:( Umarım bir an önce ağrıların geçer

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)