7 Mayıs 2012 Pazartesi

Fikri Mühim ile Tefal/Moova Çiftlik Gezimiz (1)

Ben Kocaeli' de oturduğum için bloggerlara yönelik bu tür organizasyonlara pek katılamıyorum, ama bu defa işin içinde hem Fikri Mühim, hem Tefal hem de Moova olunca sabahın erken vaktinde yola düşmeyi göze aldım,  yanımda minik oğlumla beraber..

Ancak Kocaeli-İstanbul arası otobüste oğlumu fena araba tuttu, otobüsü, üstünü batırdı ne yazık ki:( İlk defa da onu araba tutuyor böyle..Aabadan inip biraz kendine gelince boğayla poz vermeden de kendini alamadı.


Kadıköy' den bizi organizasyonun yapılacağı Kilyos’taki Sinerji Turistik Tesisleri içerisinde bulunan Atlıtur Garden’a götürecek araca bindik, maalesef oğlumu az da olsa yine araba tuttu, arabada çocukları eğlendiren kreş öğretmeninin düzenlediği etkinliklerin de birazına katılabildi bu nedenle oğlum..


İşte bu da onun başlayıp da tamamlayamadığı kelebeği, midesi bulanınca buraya bıraktı, öğretmenimiz stickerları oğluşa verdi sonra tamamlaması için...

Aşağıda Atlıtur' dan çektiğim görseller var..







Bizim için hazırlanan kahvaltılıklar...







Oğlum Moova sütü çok beğendi..


Bu da onun Moova sütten bıyığı:) Özellikle çekmemi istedi.


Sonrası bir sonraki yazıda yer alacak..

3 yorum:

  1. Yazılarınızı gityat.com ' da paylaşabilir, sitenizi tanıtabilir ve kendi kanalınızı kurabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek bizi çok mutlu eder.

    YanıtlaSil
  2. Canım benim yaa.. Benide tutuyor uzun yol, kışın sorun olmuyorda, havalr ısınınca acayip oluyor.. Afiyet olsun yarasın ana oğula :)

    YanıtlaSil

  3. yoldy35, teşekkürler, inceleyelim..

    ♥pemb€sinti♥,zor iş bu tutma işi, sağolasın

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)