8 Mayıs 2013 Çarşamba

Timsah 80 Yaşında


1933 yılında, Rene Lacoste’a maçı kazanması halinde, timsah derisinden bir çanta vadedilmesiyle, tenis kortunda başlayan macera 80. Yılında aynı logo ve aynı felsefeyle devam ediyor..

Bugün klasik LACOSTE polo gömleği olarak bilinen pike kumaşından yapılmış kısa kollu tişört modası, 1933 yılında Fransız tenis şampiyonu Rene Lacoste tarafından klasik tarzda dokunmuş uzun kollu gömlekle yer değiştirerek erkek modasında bir devrim yarattı.  80 yıldır kaliteyi, rahatlık ve şıklığı ustalıkla bir arada sunan marka, üretim aşamasında inovasyondan yenilikçiliğinden ve yaratıcılığından asla ödün vermedi.

Kırışmadan yaşlanmayı kendine ilke edinen timsahın, ünlü Britanyalı sanat yönetmeni ve grafik tasarımcısı Peter Saville tarafından tasarlanan 80. Yıl logosu, yıldönümüne özel çıkarılan 80. Yıl koleksiyonundaki ürünlere işlenerek markanın özüne uygun canlı ve enerji dolu bir çalışma sunuluyor.

 4-12 Mayıs tarihleri arasında İstinyePark orta alanda sergilenen mini müzede Lacoste’un tarihine, resimlerle, koleksiyondan örneklerle ve timsah serüvenine ışık tutan logo örnekleriyle,  markanın 80. yaşına nasıl geldiğini incelerken, 80. Yıl özel koleksiyonunu da ilk kez burada keşfedebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)