24 Aralık 2014 Çarşamba

Daha fazla yiyemem yok lügatımda

Ben dünyaya yemek yemek için gelmişim sayın okur..Misal önüme bir tepsi baklava koy, sınırsız yerim ben, yeme konusuna dur noktam yok..

Tatlılara ayrı düşkünüm..

Kimi insan sinirlenince üzülünce iştahı kesilir, bu bende hiç olmadı.Kocam da aynı, der ki "Hatırlıyorum 40 derece ateşle yattığımı abim de yatıyor hasta, sofra kuruldu -o zamanlarda köylerde yere kurulurdu sofra, gerçi ben bunu çok severim, arad bir yere kurduğum oluyor- ben hemen kimse bana çağırmadan o hasta halimle bir güzel yemeğimi yedim ve yattım, abim yerinden kımıldamadı bile:)

Zor şer yıllardır yapamadığımı yaptım 5.5 kilo verdim, ama almaya başladım hemen:( Verme şeklim de diyet falan değil ha zira ben diyet insanı değilim..Sadece biraz az yedim bu, demek ki biraz daha az yesem 10 kilo vereceğim, ama nerdeeeee..

Çocukluk ve gençlik dönemlerimde çok yemek seçerdim ve çok iştahsızdım fena zayıftım.Şimdiyse iştahsızlık nedir bilmiyorum..

En iyisi kalkıp birşeyler yemeli.. 

10 yorum:

  1. atıştırmayı ben de çok severim,
    keşke atıştırırken sağlıklı şeyler yesek, o zaman kilo almayız belki :))
    can boğazdan gelir

    YanıtlaSil
  2. Dünya ne ters bende yıllarca zayıflıktan şikayet ettim kilo almak için neler yapmadımki...üzülünce acıkma duyum körelenlerdenim...ama iştahlı insanlara imreniyorum..yediklerinin keyfini çıkarıyorlar...

    YanıtlaSil
  3. Valla bendede durum ayni,dünyaya yemege gelmisim sadece sanki,hic ac kalmiyorum masaallah!Hadi dedim su tozlardan alayim onu icer biraz keserim kilomu diye,sanirim üc dört kez kullandim,oda o anda yemek filan yoktur ondan,öylece duruyor yani ben onu icmek istemiyorum ben dogru dürüst ne pisirdiysem ondan yemek istiyorum!:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah yalnız olmadığıma sevindim.Tozları boşver az yemeye çalışalım:)

      Sil
  4. Etme diyorum. Mevlana'nın meşhur dizelerindeki gibi: Bizi bırakıp gidiyormuşsun Sevgili, Gitme. :D
    Yemekler seni böyle mi çağırıyor?

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)