26 Ocak 2010 Salı

Mahkumlardan Michael Jackson anısına Thriller


Ben çok beğendim, ama ne yaptımsa da videoyu buraya eklemeyi başaramadım,sorry acemilik işte..Bu video 1997 de de çekilmiş ama Vefat sonrası yeniden düzenlenmiş..İzlemek için buraya tık..

Michael Jackson' ı hep sevmişimdir, hatalarıyla günahlarıyla o bir dünya starı bunu da hakediyor.

Kendisine hoyratça davranması gerekmiyordu elbette, yüzündeki estetikler de çok yersizdi.Zaman zaman aşikar davranış bozuklukları yok değildi.

Ancak onun çocukluğuna inildiğinde trajik bir yaşam öyküsü çıkar karşınıza,işte bu öykü yansır esasında onun davranışlarına.

Küçüklüğündeki ezilmişlik, dışlanmışlık vurur açığa yıllar sonra..Babasından bahsediyorum anladınız.Babasının Michael' e yaptıkları asla silinmemiştir ölene dek,silinemez.Onun o meşhur dansının babasının kamçılarıyla keşfedilmiş bir dans olduğu söylenir.

Hep düşünmüşümdür, biz hadi Michael bir daha bir daha dans et derken onun içinde ne volkanlar patlıyordu,o dans ondan neler götürüyordu. Ben çok iyi bir gözlemci olduğumu düşünürüm,insanları gözlemlerim kendimi bildiğimce.Babanın bir çocuk için ne kadar önemli olduğunu bilirim.

Ne babalar gördüm hayatım boyunca yok gibiydiler.



Gözünüzü açarsınız rol modeliniz babanızdır.Onun kişiliği 5 para etmezse rolü mü kalır, modeli mi..

Bir kişide çıkıntılar,ruhsal sapmalar,içe kapanıklık bazı şeylerden yersiz nefret vs. gibi durumlar varsa çocukluğuna iner direk psikolog, niye orda gizlidir çünkü her şey,orda şekillenmiştir.

O nedenle siz siz olun bekarsanız evleneceğiniz adama dikkat edin bayanlar,bakın bir bu kişi doğacak çocuklarınıza nasıl bir baba olur, kaldırabilir mi bu yükü.

Aşktı meşkti geçer gider,ayaklarınız yere bastığında geri dönüşü olmayan bir yoldasınız durumuna düşmemek için tartın karşınızdakini.. Hayda ne işin var çayda gibi oldu ama,laf lafı açar, konu konuyu açar misali bunlar döküldü klavyemin tuşlarından..


10 yorum:

  1. Ben burada neyim allahın şekeri kuzum htmle gir yazıyı düzenle de bak oarada Sitende oynat (Embed)kodu var onu al paste et htmle ok mucx

    YanıtlaSil
  2. Kaydı düzenle deyince, Bende HTML değil,HTML' yi düzenle var, orada da yok beceremiyorum hocam...Hatalarımla sev beni,sonradan böyle olduğumu da bil hehe..

    YanıtlaSil
  3. Reyhaneye kocaman bir alkışşşş...

    YanıtlaSil
  4. Eee aynı şey laz uşağım aynı :)) Seviyorum annem de eğitim şart :) +++ yazılar arasına ENTER var klavyede ona da bassan sevabına kör olmasak okurken he paşam ne şık olur değil mi :))) Mucxxx

    YanıtlaSil
  5. Berdilel alkışın için mercüü..

    Stil canım aynı da olmuyor, sor bak Berdilel' e şifremi verdim onda da olmadı..Benim blog bana özel anlayacağın,herkese olan bana olmaz eskiden beri..hehe..Enter diyosunnnnn, baktım klavyemde var o tuş, dokununca satır atlatıyor keh keh..Biz bu mahallenin henüz yabancısıyık Komşu, eğit beni,öğrencin olayım..Koma yollarda beni..

    YanıtlaSil
  6. Stilllll önce eğit sonra sev beniii..Çok çok öpenzi):

    YanıtlaSil
  7. Tatlım panele gir lütfen şablon seç olan yerden minima lefty strech olanı seç geniş ve ferah olur tema sırası gelince sana da yapıcam söz

    YanıtlaSil
  8. Hah şöyle Stil insanı, ben hocanın bağırmayanını severim,severek eğit beni hocam..İşin çok diye sıraya bile girmedimdi tema olayında, göğnünden kopmuş madem al beni sıraya, temala beni..

    YanıtlaSil
  9. Oh be içim açıldı :) Tema için sen yorum yazarak sıraya girdin mi bebek mucx

    YanıtlaSil
  10. Beğendün mü canım, merci,Berdilelim sağolsun, yoksama ben kim resim kolajlamak kim..Yok sıraya girmedimdi,ki zati sıra gelmez diye düşündümdü, çünküme 300 kişi mi ne varmış sırada..Bu arada en son yaptığın tema da gözümden kaçmadı, bunca işinin arasında helal sana..

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)