20 Ocak 2010 Çarşamba

Sevgililer gününde sevgilinizin hayatını ŞEFFAF AYAKKABI KUTULARI ile KOLAYLAŞTIRMAYA ne dersiniz Beyler , Bayanlar?
























Görsellerde görülen şeffaf ayakkabı kutuları halen hayatınıza girmediyse çok şey kaybediyorsunuz derim ben...Sevgililer günü için farklı bir hediye arayışı içindeyseniz ŞEFFAF AYAKKABI KUTULARI na ne dersiniz?


Bu kutulara ben "SİHİRLİ ŞEFFAF AYAKKABI KUTULARI " diyorum, çünkü o kadar geniş kullanım alanı sunuyorlar ki size say say bitmez.Bir kere ayakkabılarınızı bu kutulara koyarak hem onları korumuş, hem de evinize,portmantonuza ayakkabılardan toz vs. dökülmesini önleyerek hijyenliğinize hijyenlik katıyorsunuz.Ha ben bunlara ayakkabı dışında ne koyabilirim ki derseniz, neler koymazsınız ki..Bu kutular o kadar farklı amaçlarla kullanılabiyor ki...Misal ben deterjan bile koydum, İnci modelinin öndeki delik kısmını kapatın, koyun çamaşır deterjanınızı ohh..Ha ben kutuyu süsler harika bir deterjan kutusuna çeviririm derseniz nur' un ala nur olur derim ben de.


İnci Modeli kutulara Mutfakta kabartma tozuydu,vanilyaydı vb. pasta malzemelerini, bir başka kutuya mutfak peçeteleri ,bir başkasına yemek,pasta tariflerini,Yatak odasında krem,jel vs.numunelerini, küçük boy versiyonlarını, çorapları,kravatları, tokaları vb. saç aksesuarlarını, çalışma odasında kalemleri,notlukları koyabilirsiniz.İsterseniz ortamına kutuları süsler,zarafetine zarafet katabilirsiniz.


Ayrıca sitede görülen çorap tutamacının kenarlarını örgü ile kaplayıp harika kolyeler,halkaları birleştirip peçetelikler,yaka süsleri,taçlar vb şeyler yapılabilir.Çorap tutamaçlarının makinada yıkanabilir şeffaf plastikten üretilmesi de onlarla tasarlanacak ürünler için temizleme avantajı bence..

Kutularla ve çorap tutamaçları ile değişik tasarımlarınız olursa burada yayınlamaktan mutluluk duyarım..


Ne dersiniz dağınıklıktan kurtulmanın zamanı gelmedi mi?


Veeeee.. Yakında firmanın yeni ürünleri piyasaya çıkıyor. Öncelikle Türkiye de bir ilk olan plastik ray ve raylı plastik çöp kovası, ve en çok beklenen ürün olan çizme kutusu (şubatta çıkacak)..Raylı plastik çöp kovası da eminim vazgeçilmezimiz olur..

Ne yalan söyleyim çizme kutusu benim çok ama çok işime yarayacak.Portmantomda çizmelerimi ne yapsam başedemiyorum,görseniz her sabah nasıl boğuşuyoruz onlarla.İşe giderken sabah çizmelerimden birini almak istiyorum,alırken diğerleri fırlıyor yerinden,hiç olmazsa koyarım kutularına sen sağ ben selamet,sabah hangisini istiyorsam alırım kutusunu hijyen hijyen çıkarırım çizmemi diğer çizmelerle haşır neşir olmam,elime gelmez durduk yerde...

             http://www.ayakkabikutusu.com/





                                          e-mail: info@ayakkabikutusu.com

15 yorum:

  1. ben bu kutulara bayılıyorum.çok pratikler ve şeffaf olmasıyla bize kolaylık sağlıyorlar.

    YanıtlaSil
  2. aynen katılıyorum... bu kutular çok kullanışlı oluyor...

    ayrıca her zevke uygun çeşitleriyle çok da şık görünüyorlar...

    YanıtlaSil
  3. evet güzel düşünülmüş.evdeki ayakkabı kargaşasına bir sorun veriyorlar.

    YanıtlaSil
  4. bu ayakkabı kutularına bayılıyorum hoş hoşlar

    YanıtlaSil
  5. çok güzelmiş çok beğendim inşallah yakında kampanya yaparlar belki de bana çıkar bu arada blog ta harika olmuş ha reyhan hanımı kutluyorum

    YanıtlaSil
  6. inaşallah bana çıkar kampanya başlayınca

    YanıtlaSil
  7. Emineburak ben de ben de bu kutuların şeffalığına ve pratik kullanım alanlarına bayılıyorum canım..

    Berdilel, kesinlikle haklısın kullanışlılık ve şıklıkları konusunda..

    Aysu ayakkabı kargaşalığına hemi de nasıl son veriyor bir bilsen..Hele de bizim gibi ayakkabısı çok olanlar için bulunmaz nimet bunlar..İstediğin ayakkabıyı anında çek kutusunu al içinden olayı..

    Çiğdem evet çok çok hoşlar..

    Adnan959 kampanya yapılırsa şans senden yana olsun,bloğumu beğenmeniz de beni sevindirdi,merci..

    YanıtlaSil
  8. ah ah canımm harika bu kutular tam benlik yeni aldığımız evimize ne güzel yakışır derli toplu olr inşallah kazanırım bu arada blogunda harika birtanem kutluyorum seni

    YanıtlaSil
  9. Sevahm canım bu kutular yeni ev eski ev demiyor, her ortama çok yakışıyor..Bir kampanya olursa bol şans sana bu cicilerden yana..Bloğum harika demi merci canım heheheheh...

    YanıtlaSil
  10. selam canım;
    bizim eve de çok gerekli bu şeffaf ayakkabı kutularından görünümüde harika;ama en çokta şubat ayında çıkacak olan plastik raylı çöp kovasını merak ediyorum eminimki vazgeçilmezimiz olacak...
    ayrıca reyhancım bloğunun içeriği çok güzel canım ellerine sağlık;kolay gelsin...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. Zeynep78 bu kutuların görünümleri ve kullanımı gerçekten harika. Firmanın yeni ürünlerini ben de çok merak ediyorum.

    Bloğum hakkındaki düşüncelerin için ben de sana teşekkür ediyorum canım, hayat hepimize kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  12. ne kadar güzel düşünülmüş bi ürün pratiklik olarak ve temizlik olarak ayakkabıların ömrüne bir ömür daha katar bence..

    YanıtlaSil
  13. Bu kutular gerçekten çok güzel portmantoya büüyük bir düzen getirecek işimizi kolaylaştıracak bir ürün bende almayı düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  14. C3ycey haklısın bu ürünler temizlik olarak ayakkabıların ömrüne bir ömür daha katar..

    Derya hakikaten büyük kolaylık mutlaka her evde olmalı..

    YanıtlaSil
  15. harika birşey her eve lazım:) hatta çeyizde bulunmalı:))

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)