11 Nisan 2010 Pazar

Breathe Right Burun Bantları





GlaxoSmithKline Bizim evde uykusunda aslanlar gibi kükreyen birinin olduğunu duymuş olmalı...Taaa oraya kadar gitti bence bu kükreme sesi...Ya da komşular rica etti "Allah rızası için şu komşuya da gönderin" deyu.:) Sevgili eşimin rahmetli babaannesi "Bir evde erkek olduğu nereden belli olacak, tabiiki horlamasından" derdi..Ammmaaa bu horlama sesine kafayı takarsanız yandınız, ebedi uyumak haram size..

Sadede gelecek olursak GlaxoSmithKline' dan çok şık bir kutu içinde sevimli hediyeler eşliğinde Breathe Right Burun Bantları geldi..Gelmekle ne iyi etti..Minik ve sevimli bir yastık ile göz bandı ne şirin dimi, kadifemsi ve rengi mavinin en çekici hali..

Burun bantlarını deneyeceğiz, neticeyi buraya yazacağız..

Breathe Right Burun Bantları ne işe yarar derseniz:

Uyku düzenini olumsuz yönde etkileyen horlama, kişilerin yeterli oksijen almasına engel oluyor. Bunun sonucunda, horlayan kişilerde gündüz saatlerinde uyuklama, halsizlik, konsantrasyon bozukluğu şikayetleri görülüyor. Erkeklerin ve kilo problemi yaşayanların daha sık karşılaştığı bir sorun olan horlama, erişkin insanların yaklaşık % 20-25'inde görülüyor ve zamanla şiddeti artıyor.

GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı tarafından İngiltere’den ithal edilen ve ilaç içermeyen Breathe Right Burun Bantları, burun tıkanıklığında anında ve uzun süren rahatlama sağlıyor. Patentli esnek tasarımı ile burun derisini hassas biçimde yukarı doğru kaldıran Breathe Right, burun deliklerini dışa doğru çekerek geniz yolunu açıyor, böylelikle rahat ve sorunsuz nefes alınmasını sağlıyor. Horlamanın azalmasına, soğuk algınlığı veya alerjilere bağlı burun tıkanıklığında rahatlamaya yardımcı oluyor.

Burundan hava akışını ve nefes almayı kolaylaştırdığı klinik olarak kanıtlanan Breathe Right, burun kanallarının açılmasını % 40 oranında arttırırken burundan hava alımını % 31’e kadar yükseltiyor. Otururken % 80, yatarken ise % 50 oranında daha rahat nefes almanızı sağlıyor.

Horlayan kişilerin % 75’i Breathe Right kullandıktan sonra geceleri daha rahat nefes alıyor. Horlayan kişiler ve eşleri, uyku esnasında daha az hareket ediyor, daha az uyanıyor ve gün içinde yaşanılan uyuklama miktarı önemli oranda azalıyor.

Eczane, market ve kozmetik marketlerde satışa sunulan ve iki farklı boyu olan Breathe Right’ın bir paketinde 10 adet bant bulunuyor.

2 yorum:

  1. merakla bekliyoruz deneyimlerini :)) Benimde evde bir aslanım var geceleri ne kükreme ne kükreme işe yararsa bende almalıyım en kısa süreede:)

    YanıtlaSil
  2. Cicikan, eheheh demek sende de var kükreyen bir aslan, belki de her kapıda var..Deneyim sonucunu mutlaka paylaşacağım canım, aslanların sesini kısmanın zamanı geldi:)

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)