22 Nisan 2010 Perşembe

Mühim Fikirli olmamdan sebep gelen DOMESTOSUM HİJYENİKİM LEKE ÇIKARICIM


Evet sayın okur bu blog sahibesi Fikri Mühimsenen sıradışı insanlar güruhunun bir üyesidir..Ve bu üyelik ona beraberinde pek çok sürprizi de getirmektedir.Şu üç günlük dünyada baki kalan bir kaç şeyden biridir FİKİR babında MÜHİMSENMEK..ÖNEMSENMEK..Ve tabii bunu da önemli bir görev bilinci içinde yerine getirmek..

FİKRİMÜHİM oluşumundan bihaber olabilirsin sevgili okur..Hiçççç MÜHİM degillllll..Şimdi ben sana anlatacağım..Aklın yatar ise e-mailini bana göndereceksin,davet yollayacağım, üye olacaksın..Önemsenmenin dayanılmaz hafifliğini sürprizlerle birlikte yaşayacakasınnnn..Bana dua edeceksin, seveceksin sen bu işi...

Şimdi bak canım..FİKRİMÜHİM=

•Türkiye’nin ilk ve tek Ağızdan Ağıza Pazarlama / WOMM (Word of Mouth Marketing) hareketidir.

•Markaları yönlendirme gücünü bizzat tüketiciye veren bir pazarlama devrimidir.

•Günlük hayata ve bu hayatın ayrılmaz bir parçası olan sohbetlere yepyeni bir anlam ve misyon yükleyen benzersiz bir oluşumdur.

•Tüketiciye üreticiyi etkileme şansı veren; ürün, hizmet ve reklamlara “ben de varım” diye haykırma olanağı tanıyan emsalsiz bir fırsattır.

•Fikirlerinizin; gazete ve televizyonlarda gördüğünüz iş adamlarına, yöneticilere ve CEO’lara kadar ulaşmasını ve onlar tarafından mühimsenmesini sağlayan bir iletişim platformudur.

•Günlük yaşamda kullandığınız ya da tecrübe sahibi olduğunuz ürün ve hizmetler hakkında yaptığınız konuşmaların, uçup gitmek şöyle dursun, markaları yönlendirecek kadar güçlü hale geldiği bir sanal ortamdır.

•Şeffaflığı, dürüstlüğü ve interaktif iletişimi esas alan, mühim fikirli insanların gönüllü marka temsilciliği üzerine kurulu, renkli bir web sitesidir.

GELELİİMMM Bana FİKRİMDEN MÜHİMİMDEN gelen başlıkta da belirttiğim üzere DOMESTOSUM HİJYENİKİM LEKE ÇIKARICIM' a..

Haaa unutmadan deyim Bir FikriMühim' e gelen paketler öyle sıradan olur mu heçç..İlgili firma ve Fikri Mühim işbirliğiyle özenle hazırlanır her bir paket..FikriMühim kokusunu alırsınız her bir pakette..

İşte aşağıdaki resimlerde görüyorsun gelen paketimi..Şimdi haksız mıyım yazdıklarımda..

 


Seninle birlikte Domestos Hijyenik Leke Çıkarıcı sayesinde Lekeleri ve bakterileri aynı anda yok etmenin sırlarını öğreneceğiz çıkacağımız yolculukta..Bu Domestos Hijyenik Leke Çıkarıcı var ya öyle böyle değillll..Çok marifetli..Hem leke çıkaran hem de lekelerde yuvalanan bakterileri yok eden bir güç var bunda..

FikriMühim sitesinde "Domestos Hijyenik Leke Çıkarıcı, o bildiğiniz leke çıkarıcılardan biri değil. Bu ürünün sırrı, bir taraftan en inatçı lekeleri sökerken, diğer taraftan da bu lekelerden oluşabilecek bakterileri yok edebilmesinde saklı. Sıradan bir lekenin 2 günde onbinlerce bakteriye ev sahipliği yapabileceğini hatırlarsak, Domestos Hijyenik Leke Çıkarıcı, başta çocuklar olmak üzere evde yaşayan herkesin sağlığını korumada size çok önemli bir avantaj sağlayacak. " diyor..

Eh bakalım, Deneyelim, sonucu paylaşalım..Hijyen içinde kalalım..Bakteriler de GELDİKLERİ GİBİ GİTSİNLER....

6 yorum:

  1. Güle güle kullanın.Sevgilerrrrrr....

    YanıtlaSil
  2. fikri mühim demek!
    saygılar efendim :)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel yazmışsın:))) Harika bir domestos ben çok beğendim efenim:)

    YanıtlaSil
  4. Annemin eli,teşekkürler, sevgiler benden de..

    Syhn,evet Fikri Mühim,saygılar benden de can!

    Cicikan,teşekkürler canım, ben de çok mennun kaldım bu yeni domestos' tan

    YanıtlaSil
  5. Yıllardır fikrimühim üyesiyim daha 84 puan oldum. Ayda yılda bir anket gönderiyorlar bende mi bir hata var acaba???

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)