21 Mayıs 2012 Pazartesi

Film önerisi=KORSANLAR!


Bu filmi küçük oğlumla beraber İzmit Özdilek AVM' de cinetime sinemasında izledik.Oğlumun izlemeyi çok istediği bir filmdi.

Korsanlar Gideon Defoon' un aynı adlı çocuk kitabından yine yazar tarafından senaryolaştırılan yönetmenliğini Peter Lord ve Jeff Newitt' in beraberliğini üstlendiği bir animasyon,macera, aile filmidir.

İtiraf etmeliyim ki bu benim 1999 Kocaeli depreminden sonra kapalı alanda sinema izleyememe fobimi yenmemi sağlayan 2. filmdir.Çünkü oğlum birlikte izlemek için çok ısrar etti.Maalesef gördüğünüz üzere çok uzun yıllarımı aldı bu fobiyi yenmek.Yaşadığım depreme dair bazı paylaşımlarımı buradaki yazımdan okuyabilirsiniz. 

Filmin konusuna deyinmeden zira izleyen için merak konusu olsun sadece filmi oğlumun çok beğendiğini, ara ara kahkaha attığını söyleyebilirim.Film beni gülmekten çatlatmadı ama ben de sonuna kadar beğenerek izledim.Çocuklara verdiği mesajlar da gayet olumlu idi.

Ne olursa olsun arkadaşımızı satmayacağız değil mi çocuklar! (burada satmak belki biraz amiyane bir ifade oldu, yerine ne koysaydım?)

Çocuklarınızla hafta sonu aktivitelerinize bu filmi ilave edebilirsiniz.


2 yorum:

  1. animasyon filmeler ve vazgeçilmez eğlencel, saatler sanırım en keyifli filmler bunlar mutlu sonlar .

    Canım benim deprem yüzünden kapalı alan fobisini yıllarca yenememiştim bende hoşş ben bursada ne gördümki ama tv ekranlarından ve yaşayanların anlatmalarından yıllarca kendime gelememiştim bir süre ilaç tedavisi bile görmüştüm . Bu sebeple o yazını okuyamadım bile .
    Ama senin adına çok sevindim .

    YanıtlaSil

  2. Sağolasın canım benim,geçti çok şükür.

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)