18 Şubat 2010 Perşembe

Hülya Avşar Zekeriya Beyaz' ı Mıncıklamış!


Yukarıdaki görselde bu mıncık anının...Hülya' nın bir dönem yabancı bir akriste çektiği hareketi mi yoksa bu mu daha çok reyting aldı acaba meraktayım...

Yüksel Aytuğ köşesinde bu habere şöyle yer vermiş:Programın finalinde Hülya Avşar, "Hocam, yanaklarınız çok güzel görünüyor, böyle tombiş tombiş... İzin verir misiniz? Günah mı?" diyerek, elini ünlü profesörün yanağına uzattı. Beyaz Hoca da "Yok canım niye günah olsun? Bunlar esprili şeyler" diyerek, Avşar'ın yanaklarını mıncıklamasına izin verdi. Avşar, "Kusura bakmayın, siz konuştukça insanın sizi mıncıklayası geliyor. O yanaklarınız böyle tombik tombik" deyince, yüzü kızaran Beyaz Hoca, "Yok efendim, onlar konuştuklarımızın sizde yarattığı manevi hazdan kaynaklanıyor" dedi. Ama Avşar ısrarlıydı. "Yok yok, manevi değil, fiziksel bir durum. Sevgili seyirciler bu akşamlık da bu kadar... Ben hocamızı biraz daha mıncıklayacağım" diyerek, programı kapattı.











2 yorum:

  1. Hülya Avşar; absurt hareketlerinin reyting adına çok tutulduğunu ve kendisinin bu tarz malzemeleri iyi kullandığını itiraf etmiş biridir. Aslında popülerliği devam ettirmesi ve kalıcı olması, zeki ve başarılı olduğunu gösteriyor. Ne kadar kendisini izlemiyor olsam da, bunu itiraf etmek lazım :)))

    YanıtlaSil
  2. Hayalbemol Tamamen haklısın...

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)