18 Şubat 2010 Perşembe

Alexander McQueen'i sevgilisi ölümü üzerine ilk kez konuşmuş!


Bu konuşmada çıkarılacak çok dersler var:

Haber şöyle:

Geçtiğimiz hafta intihar eden modacı Alexander McQueen'i sevgilisi George Forsyth, suçu moda dünyasının ikiyüzlülüğüne attı. "Alexander McQueen çok yalnız biriydi"
Londra'daki evinde kendini asarak intihar eden İngiliz modacı Alexander McQueen'in eşi George Forsyth, ünlü modacının ölümünün ardından ilk kez konuştu. McQueen'in moda ve sanat dünyasından pek çok arkadaşı olmasına rağmen aslında çok yalnız olduğunu söyleyen Forsyth, "Herkes onun modacı kimliğinden söz ediyor. İnsanlar için o sadece modacıydı. Oysa Alex'in insanların bilmediği başka yönleri, kırılgan bir yapısı vardı. Kimse gerçek Alexander McQueen'i görmek için çabalamadı" diyor. Kate Moss'dan Naomi Campbell'e modellerin neredeyse hepsiyle yakın olan McQueen son zamanlarda sevgilisine, yalnız hissettiğini ve mutsuz olduğunu anlatıyormuş. Forsyth, moda âlemini gezegenin en yalnız parçası olarak tanımlıyor: "Bu dünyada daima tek başınasındır. Parti bitince kimse seni tanımaz."

Gerçek kaybın 'modacı Alexander McQueen' değil, 'gerçek Alex' olduğunu söyleyen 33 yaşındaki Forsyth, McQueen'in intihar ettiği gece yanında olmadığı, onu engellemediği için pişman. Annesinin ölümünün ardından depresyona girdiği yazılan modacının, uzun süredir depresyonda olduğunu söyleyen Forsyth, ikiyüzlü moda dünyasının onu çok yorduğunu anlatıyor.

Bir McQueen kişisi neden intihar eder konulu postumda ben de bunu sorgulamıştım.İlgilenirseniz buraya tık

2 yorum:

  1. ben ölümüne cok ama gercekten cok üzüldüm.. kendisini cok begeniyordum..ne aci birsey insanlarin seni sadece isin icin sevmesi.. ama alex, degermiydi??!! yazik ettin kendine :(
    paylasim icin tsk canim :)

    YanıtlaSil
  2. Butterfly ben de üzüldüm,her ölüm üzer insanı aslında,böylesi daha da bir üzüyor beni aslında..Ruhun ilacını boşlamamak gerekir bu hayatta bunu anlıyor insan..Şan,şöhret,para ilaç değilmiş ruha..Ben tşk. ederim canım yorum yazma nezaketin içinn..

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)