23 Ocak 2013 Çarşamba

BumerangDeneyimGunleri 'nde Singer'leydik (I)

Dün BumerangNet 'in davetlisi olarak BumerangDeneyimGunleri 'nde Singer'leydik.Sabah evden çıkarken yavaş yavaş hissetmeye başladığım migren atağını belki geçer düşüncesiyle hafife alarak düştüm İstanbul yoluna.Etkinlik saatine kadar Maltepe Park AVM'de gezindim.

Veeee tam saat 13:00'da Singer'deydim..Hemen bir kaç foto aldım..





Eğitmenimiz İlknur Eşiz idi.O kadar hoş ve zarif bir eğitmen ki İlknur Hanım ben çok sevdim kendisini..Dikişe tutkuyla bağlı, kendimi bir kaptırınca saati unutuyorum bir bakıyorum gecenin yarısı diyor.İşini sevdiği o kadar belli ki, herkesin yardımına koşuyor,her soruya cevap veriyor..




Bu güzel atıştırmalıklar için Singer'e çok teşekkür ediyorum..

Bu arada benim migren iyice canımı yakmaya başladı,artık daha fazla dayanamayarak Dikiş aldım,kısa bir süre sonra da mide bulantılarım arttı,bir kaç defa kendimi lavaboya zor attım.sonra biraz açık hava,biraz kafede oturma biraz kıvranma derken kendimi toparladım.Bumerang'tan Ahmet Bey sık sık arayarak halim nicedir sordu sağolsun..

Tekrar Singer etkinlik odasına girdiğimde blogger arkadaşlar çoktan tasarımlarını yarılamıştı.Ben de simli deri bir kumaşı gözüme kestirip esasında bir yer minderi dikmek istedim.Zira kışın yer minderine oturup kalorifer peteğine yaslanarak kitap,gazete,dergi okumayı çok seviyorum.Ama kumaşım çok büyük değildi,yastık olarak da kullanabileceğim bir minderim oldu minik de olsa.Ben çok beğendim.İşyerime dönünce yastığımı gören arkadaşım bayıldı,meğer sen ne yetenekliymişsin dedi,biraz abartsa da:) 

Evde eşim ve çocuklarım da çok beğendi yastığımı..Ben ise "SİNGERLE DİKTİM" deyip durdum.


İşte yastığım ve sevgili Singerin bizlere takdim ettiği sertifika ve zarif hediye kutusu,her biri için çok çok teşekkür ediyorum Singercim, Bumerang'ım..

Uzun bir yazı oldu devamı gelecek..


5 yorum:

  1. Ayyyy çok güzel :) nasıl kıskandım vallahi :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de aranızda olacaktım ama son dakikada değişen iş programım dolayısıyla gelemedim :(( ve sizleri çok kıskanıyorum şu an, ne güzel ne keyifli bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. çok çok geçmiş olsun abla..

    Etkinlik süper olmuş, ama insan kendine minder yapacağına uzaklarda nişanlı bir tanıdığına çeyiz yapar dimi ama :D:D

    YanıtlaSil
  4. ayy yaaa kaçırdımm sende mi ordaydın keşke gelseydim poff seni görmüş olurdum.. ne güzel seyler yapılmışşş

    YanıtlaSil

  5. ayamaya,kıskanılacak kadar vardııııı:)

    madammoda,tanışmayı çok isterdim,kısmet bir başkasına

    ♥pemb€sinti♥,sağolasın kuzum,çeyiz de yaparız elimize mi yapışır:)

    eba design,tanışsak ne hoş olurdu hakikaten..


    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)