26 Ekim 2013 Cumartesi

Tchibo'ya koşuyoruz, spora başlıyoruz


Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri. Peki Tchibo’nun hikayesi nasıl başladı?

Önce kısa bir özet geçelim. 1949 yılında Max Herz ve Carl Tchilling posta yoluyla kahve satma fikriyle çıktı yola. Kahve yanında kahve kaşığı gibi küçük hediyeler yolluyorlardı aynı zamanda. Bu küçük hediyeler mevzuat gereği yollanamayınca onlar da düşük bir ücret karşılığı bu ürünleri satmaya başladı ve gıda dışı sektöre girişin ilk tohumları atılmış oldu. Tchibo, kahve satışlarına devam ederken 1973 yılında farklı konseptlerde gıda dışı ürünleri mağazalarında satmaya başladı ve dünyada eşi benzeri olmayan bu yeni iş modeliyle büyük başarı yakaladı.  Hepimizi cezbeden ve her hafta yenilenen Tchibo ürünleri hayatımıza girdi böylelikle.


Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hepsi hiçbir yerde bulamayacağınız türden ve hiçbir yerde bulamayacağınız fiyatlarla. Her hafta yenilenen temalarıyla ihtiyacınız olan her şeyi, tam zamanında bulabiliyorsunuz. Tam okulların açılma zamanındaki okul teması, sonbahardaki yağmur teması, yaz teması ve her hafta durmadan yenilenen nice temalarıyla Tchibo, birçokları için vazgeçilmez bir alışveriş noktası. Üstelik tüm ürünler son derece kaliteli, doğayla dost, şık ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor ama tüketiciler kendi evlerinde de Tchibo ürünlerini acımasız testlere sokuyor ve Tchibo ürünleri tüketici testlerinden de başarılı sonuçlarla çıkıyor. Tchibo ürünlerinin kalitesine bir kez daha inanmış oldum böylece.

Gelelim Tchibo’nun bu haftaki temasına; Spora Gidiyoruz. Eğer “Bu havada spor yapmanın tek yolu, kapalı spor salonları” diye düşünüyorsanız size güzel bir haberim var. “Spora Gidiyoruz” temasında her hava koşulunda spor yapmanız için size gerekecek birbirinden farklı, son moda ve uygun fiyatlı ürünler var. DryActive Plus malzeme ürünler, terin üstünüzde kurumasını engelleyecek, ecorepel® malzeme ise yağmurda koşarken sizi su damlalarından koruyacak. En doğru koşu ayakkabıları ve moda aksesuarlar ile de setinizi tamamlarsanız, yağmur çamur demeden koşmaya hazırsınız!


Spora Gidiyoruz temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama birkaçından özel olarak bahsetmeden geçemeyeceğim. Bu temadaki erkekler ve kadınlar için farklı renklerdeki Koşu Ayakkabısı, son derece şık olmasının yanında ayağınıza tam uyum sağlayarak hiçbir rahatsızlık duymadan uzun bir koşu yapmanıza yardımcı oluyor. Hava alarak ayak sağlığınızı koruyor ve bunun için sizden dünyanın parasını istemiyor. Fiyatı son derece makul ve fiyat-performansı tam puan. Hem de sağlamlığı ve fiyatıyla göz dolduruyor. Ayakkabı tamam, peki adımlarınızı kim sayacak? Bunun için de dijital bir Adım Sayar var bu temada. Bu küçük alet, antrenman sürenizi, gittiğiniz mesafeyi, kaloriyi ve yağ kaybınızı ölçerek 7 gün boyunca kaydediyor ve sizi spora teşvik ediyor.

Spora Gidiyoruz temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr’ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda 444 28 26 numaralı Telefonla Sipariş Hattı’ndan da alışveriş yapabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) sayfasını beğenmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)