29 Temmuz 2010 Perşembe

SARU ile tanıştın mı kuzum?

Ben mi? Yok daha kullanmadım, kullanma arzusu içerisindeyim. SARU' ya ilgim şuradan geldi..

Habertürkte bir köşe yazarının köşesinde görüp not etmiştim SARU' yu.Yazar içinde petrol kimyasalları bulunmayan nemlendiricim Darıcadan geliyor kapıma demişti..Vakit bulup da Cevahir AVM' ye gidebilsem SARU' yla tanışacağım kısmetse..

Şimdi bak şu SARU' nun marifetlerine, ne diyor SARU bülteninde=

Sertifikalı Organik Kişisel Bakım Ürünleri ömrümüze ömür katacak...


-9’DAN 90’A “SARU” HAYATIMIZDA

Dünya genelinde çok az sayıda bağımsız kuruluş organik ürün sertifikası verebiliyor. Bu nedenle “organik” olduğu ifade edilen kozmetiklerin sertifikalı olması büyük önem taşıyor. Dolayısıyla sertifikasız ürünlerin “organik” olma iddiası sadece sözde kalıyor!

İşte “Saru Organik” Türkiye’de ilk kez, bu belgeye sahip 4 dünya markasının kişisel bakım ürünlerini Şişli’deki Cevahir AVM’nin 1. katında “İyi Yeryüzü Vatandaşları” ile “henüz ana rahmindeyken” buluşturuyor...

%100 Türk sermayeli bir kuruluş olan Saru, kimyasal ve çevre kirliliği yaratan tarım ilaçları, suni gübreler, genetiğiyle oynanmış organizmalar vb. gibi maddeleri barındırmayan sağlıklı kişisel bakım ürünleri sunuyor. Böylelikle insan, doğasına uygun maddelerle üretilen bu ürünler sayesinde sağlığını koruyabiliyor; ömrüne ömür katma şansını yakalayabiliyor!

Saru’nun ürün yelpazesinde dünyaca ünlü La Clarée, Ciel D'Azur, Erbaviva, Surya Brasil'in anne-bebek, hamile, kadın ve erkek kategorilerinde cilt, saç ve vücut bakım ürünleri bulunuyor.

LA CLARÉE

Fransız La Clarée’nin Oliv’ serisi ürünleri, zeytin yaprağı ekstresinin bin yıllık özelliklerini yeşil çay, edelweiss ve aloe vera özleriyle bir araya getiriyor. Cildin serbest radikallerle savaşmasına yardımcı olarak, deri ile ilgili stres oluşumunu önlüyor ve hücre yenilenmesini harekete geçiriyor. Üst tabakayı nemlendirerek, daha dayanıklı ve daha iyi korunmuş bir cilt yaratıyor.

CİEL D’AZUR

Bir başka Fransız markası Ciel D’Azur’un şifalı kil ve aloe vera içeren iki farklı ürün grubu bulunuyor. Bu gruplarda diş macunları, şampuanlar, saç kremleri, duş jelleri, vücut sütleri, nemlendiriciler ve tıraş kremleri bulunuyor.

ERBAVIVA

ABD’de üretilen Erbaviva markası, yeryüzünün var olan en saf, en doğal organik cilt ürünlerini bir arada sunuyor. Anne adayları ve bebekler için eşi benzeri olmayan saf ürünleri ve herkes için her çeşit banyo ve vücut ürünleri bulunuyor. En yüksek kalitede organik içerikler ve esansiyel yağlar kullanılan bu ürünler özellikle Hollywood’un ünlü isimlerince tercih ediliyor.

SURYA BRASIL

Surya Brasil’in “Amazonia Preciosa” serisindeki saç ve cilt bakımı ürünleri “mucize ağaç” olarak tanımlanan “preciosa”dan üretiliyor. Neredeyse “her derde deva” bu ağaç, sadece Amazon’da yetişiyor ve bu ürünlerde yeni mucizeler yaratıyor.

SAPIEN

Yine Surya Brasil imzasını taşıyan Sapien markası, erkek bakımı ürünlerini kapsıyor. Sapien’in tıraş öncesi yüz peelingi, tıraş kremi, tıraş sonrası kremi, şampuan, duş jeli ve şekillendirici jölesi bulunuyor. Ve hergün kolaylıkla, pratik ve etkin bir şekilde kaliteden ödün vermeden kendisiyle ilgilenmek isteyen modern erkekler için tasarlanmış bu ürünler, “Babalar Günü” armağanı için mükemmel bir seçenek oluşturuyor...

Sağlığına önem veren tüketicilerin tercih ettiği bu ünlü markalar CosmeBio, Ecocert, Certifie Agriculture Biologique, USDA Organic gibi saygın ve güvenilir kuruluşların sertifikalarını taşıyor.

İncelemek istersen http://www.saru.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)