14 Ocak 2012 Cumartesi

Dr. Hauschka Yeni Yıl Sürprizi

DR. Hauschka' dan gelen yılbaşı paketine bayıldım, paylaşma fırsatını ancak buldum..Kutu içeriğine, özene ve ürünlere bayıldım..Kutuda DR. Hauschka' nın 3 adet tester ürünü, özel havlusu, dolap sabunu ve inanılmaz güzel kokan lavanta kesesi, bende de var lavanta keseleri ama bunun kokusu apayrı güzel..





Aşağıdaki bilgiler önemli!

Dr.Hauschka Skin Care ürünleri; doğal kozmetik ürünlerini sertifikalandıran BDIH ambleminden, doğal ve organik kozmetikler için uluslar arası bir onaylama kurumu olan NaTrue amblemine geçiyor.

“NaTrue” bizim için müşterilerimize yüksek kalitede en iyi ürünü sunduğumuzu tüm şeffaflığımızla göstermenin bir yoludur.

NaTrue standartları üç kategoride nitelendirilmiştir. Birinci kategori doğal kozmetikleri, ikinci katagori %70 oranında organik bileşen içeren doğal kozmetikleri, üçüncü kategori ise % 95 oranında organik bileşen içeren organik kozmetikleri gösterir.

Teşekkürler Dr.Hauschka 

6 yorum:

  1. canım güle güle kullan. hediyelerin çok güzelmiş. Doğal olması apayrı bir güzellik ve özellik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,evet ben de doğal olarak doğallıktan yanayım:)

      Sil
  2. nasıl geliyor acaba bu hediyeler?

    YanıtlaSil
  3. Doğal olduğu doğru. Amerikada bir mağaza var daha doğrusu migros veya makro tarzı bir yer ve sadece ORGANIC ürünler satıy or. ADI "Whole Foods" ve Dr. Hashuka da whole foods da satılan en pğopüler ğrğnlerdendir. Özellikle renkli nemlendiricisi çok popüler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,hoşgeldiniz bunları duymak ne güzel..

      Sil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)