14 Ocak 2012 Cumartesi

GURMEPON İLE ARTIK SİZ DE BİR GURME GİBİ YAŞAYACAKSINIZ


Türkiye’nin en büyük sektörel e-ticaret sitesi Gurmepon’da, yemek denince aklınıza gelebilecek her türlü ürün ve hizmete en makul fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İçinizde yatan aşçıyı uyandıracak dersleri çok ucuza alabilir, hatta mutfağınızı ustaların kullandığı mutfak aletleriyle donatabilirsiniz. Yediklerinizi kontrol altına almak isterseniz diyetisyen fırsatlarımızdan, işimi ciddiye alırım diyorsanız degüstasyon kurslarımızdan faydalanabilirsiniz. Canınız organik beslenmek istediğinde, en kaliteli organik ürünleri indirimli fiyatlarla sitemizde bulabilirsiniz. 

Bizi Farklı Yapan Ne?

Çoğu başarılı hizmet gibi Gurmepon da tatmin edilmeyi bekleyen bir ihtiyaçtan doğdu. Bu ihtiyaç, son yıllarda ardı ardına açılan e-ticaret sitelerinin yarattığı bir eksiklikti. Çoğalan rekabetle birlikte sürekli düşen hizmet kalitesi, sektörün içinden gelen bizler için en büyük tetikleyici oldu. Biz de bunun bilincinde olarak, müşteri memnuniyeti ilkemizi birinci önceliğimiz kabul ettik ve aynı ilkeyi benimseyen işletmeler ile çalışmayı kendimize şart koştuk. Sosyal medya mecralarında üyelerimiz ve işletmeler ile sürdürdüğümüz iletişim, çalıştığımız kişilerin isteklerine kulak vererek daha cazip fırsatlar yaratmamıza olanak sundu. Böylece hem işletmelere kısa zamanda çok kazandıran, hem üyelerimize en cazip fırsatları sunan işleyişimizle, iki parti arasında uzun soluklu bağlar kurma hedefimizi gerçekleştiriyoruz. 

Biz Kimiz?
Gurmepon Nedir?
Gurmepon, yemek denince aklınıza gelebilecek her türlü ürün ve hizmeti en makul fiyatlarla size sunan, üyelerimiz ve çalıştığımız işletmeler arasında kalıcı bağlar oluşturmayı hedefleyen bir e-ticaret sitesidir. Amacımız, seçkin yeme-içme fırsatlarından profesyonellerin kullandığı mutfak aletlerine, içinizdeki aşçıyı uyandıracak yemek kurslarından diyetisyen hizmetlerine kadar, yemek sektöründen birçok ürünü en cazip fiyatlarla sizlerin beğenisine sunmak.
Çoğu başarılı hizmet gibi Gurmepon’un da doğuşu, tatmin edilmeyi bekleyen bir ihtiyaçtan doğdu. Bu ihtiyaç, günümüzde ardı ardına açılan e-ticaret sitelerinin oluşturduğu bir ihtiyaçtı.
Çoğalan rekabetle birlikte sürekli düşen hizmet kalitesi, sektörün içinden gelen bizler için en büyük tetikleyici oldu. Biz de bunun bilincinde olarak, müşteri memnuniyeti ilkemizi birinci önceliğimiz olarak kabul ettik ve aynı ilkeyi benimseyen işletmeler ile çalışmayı kendimize şart koştuk.

Gurmepon’da Neler Var?
Sunduğumuz Hizmetler:
Gurmepon’da sunduğumuz fırsatların yanı sıra, birçok ürüne özel indirimlerle sahip olabilirsiniz. Sitemizde sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetler aşağıdadır.
·        Yeme-İçme Ürünleri
·        Cafe/Restoran/Bar Hizmetleri
·        Yemek Kursları
·        Mutfak Aletleri
·        Diyetisyen Hizmeti
·        Organik Gıda Ürünleri
·        Mutfak ve Yemek Kitapları
·        Degustasyon Kurs ve Aktiviteleri
  
Facebook: www.facebook.com/gurmepon
Twitter: www.twitter.com/gurmepon

Bu bir e-bültendir.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)