14 Ağustos 2013 Çarşamba

Instagram niyetine

Bilirsiniz sosyal medyayı sever ve aktif olmaya çalışırım.Ama vaktim de sınırlı mesela Instagram olayına el atamadım, ama zaman zaman bloglarınızdan takip ediyorum oradaki paylaşımlarınızı.

Madem Instagram'ım yok, o halde Instagram niyetine diyerek buradan paylaşım yaparım:)


Diyarbakır çekirdeği, çok sevdim ben, deneyeniniz var mı? Oğlum başta sevmedi ama sonra müdavimi oldu.Kocaman kocaman ama içi o kadar kocaman değil, acaba buralarda bulabilir miyim ki? İstiyorummmmmmm.

NOT:Bu çekirdek meğer Diyarbakır değil Kars çekirdeğiymiş, hiç söylemiyorsunuz aşkolsun.(29.08.2013)




Benim tembel arkadaşım hani buradaki yazımda zarifliğinden bahsetmiştim:) bizi pide yemeye götürdü iftarda, aslında akıllı ha evde uğraşmaya  ne gerek var ki! Kuşbaşı pidemiz, lahmacumuz ve tatlımız çok güzeldi.Gerçi biraz yoğunluktan serviste sıkıntı vardı ama, sohbet ortamında takmadık buna..Yok arkadaşım fena taktı yalan değil..Ama çok yufka yürekli be o da..Personelden biri tatlınız çok güzeldi serviste bir tane yedim dayanamayıp demiş.Başkası olsa kızar, biz kalkarken personel yeni iftara oturmuştu,gitmiş onlara da aynı tatlıdan almış canımmm.


Markette balık yakaladımmmm:)


Çikolataaaa...



Market açılışlarını severim.


Bak bak neler aldım o marketten :)


Bulaşık makinesi deterjanım vardı, sırf hediyesi şu tava yüzünden aldım.Çok severim böyle bişeyin yanında bişey hediye edilmesini:)


Büyük oğlum hemen yarılamış kutuyu gördün mü?


Höşmerimi hiç sevmedim, twitterda da yazdım hatta, ama ordan birisi Balıkesir'den almalısınız marketten alınan güzel olmaz dedi, not aldım, öyle yapacağım..


Bayram dönüşü iş arkadaşlarıma ikramım..


Ben sadece kahveyi değil, çayı dahi çikolata eşliğinde götürürüm..Yok yok şekeri atmadım tabii çaya, o kadar da değil canımmmm...



Nihayet hindistancevizi denen şeyle muhatap oldum, çok merak ediyordum, kanımca boşa merakmış, hele o sütü o ne ayol afedersiniz ığyyyyk..Bir de kırması bir sıkıntı bir sıkıntı benim diyen kıramaz.Kenarlarını sevdim işte onun için de uğraşılmaz, seven yesin benden uzak dursun:)


Oğlumun vazgeçemediği t-shirtlerinden biri..İzmit Özdilek AVM'den aldık, bu arada İzmit'te Körfez'e de Özdilek açılmış henüz teşrif edemedim..



Bu bluz da Özdilek'den sırf yakası için aldımdı, çok seviyorum ceket, hırka içine bu tür yakalı bluz giymeyi.Geçen Yalan Dünya'nın eski bölümlerinden birinde Deniz'lerin anneannesi de takmıştı bu yakadan uğraştım ama fotolayamadım..

15 yorum:

  1. Diyarbakır'ın karpuz çekirdeğinide çok sevmiştim ben, denemediyseniz tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. bol çikolatalı bol alışverişli bir gün olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. O baklava tabağını komple alıyım ben ayıp olmazsa..:))
    Aman Reyhan Hanım çok güzel fotoğraflar. Aynı hindistan cevizi olayı benim de başıma geldi hiiiç sevmedim.. Ama çitlek konyanın tabiriyle çok severim..:))
    İnstagram olayını ben nerdeyse 6 aylık bir uğraştan sonra gidip telefoncuya ayarlattım..:))
    Hala öğrenebilmiş değilim çok zor geliyor bana. Daha hala facebook olayını çözememiş, bilimum hiçbir sosyal chat sitesine üye olmayan benim için inanılmaz zor oldu..:))
    Eğer isterseniz siz de herhangi bir telefoncuya girip ayarlatabilirsiniz.. Öyle telefonunuzun da son modellerden yok i phone olmasına filan gerek yokmuş benim de yok öyle telefonum zaten..:))
    Çok selam ve sevgilerle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen al hadi:) Çok merci.Aman kusur kalsın İnstagram da.Çok selam ve sevgiler

      Sil
  4. Hindistan cevizini ben de merak ediyordum demek ki almayabiliriz, tecrübe edilmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Bacım nilere gittin öyle. Bende höşmerim hastasıyım. tarifte blogda var bekleriz efenim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha gidip dururum pasa:) Tarif verme bana yap gönder:)

      Sil
  6. Çok eskiden çekirdekler siyah olarak satılırdı.Sonradan çıktı beyaz çekirdekler.Diyarbakır çekirdeği ile fark varmıydı bilmiyorum.Belki bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. İnstagram tadında güzel bir post olmuş :) o çekirdekler nasıl da boyardı elimizi dudağımızı biz çocukken sadece bunlar vardı zaten. Yediğin içtiğin afiyet olsun. Aldıklarını da güle güle kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
  8. A really nice post, you should continue this great flow of information sharing.
    Walmart

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)