17 Temmuz 2013 Çarşamba

YENİ IGORA ROYAL İLE SAÇLARDA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTEKİ RENKLERLE TANIŞIN…


Yüksek Çözünürlükteki Gerçek Renkleri hayal edin! IGORA ROYAL yaratıcılık ve çekicilikte sınır tanımıyor. Schwarzkopf Professional’ın renklendirmedeki öncü markası olarak çıtayı yükselten yeni IGORA ROYAL, renklendirme uzmanlarının istediği her şeyi sağlıyor: Mükemmel renk parlaklığı, uzun süre renk kalıcılığı ve yorulmuş saçlarda bile üstün performans… Yeni IGORA ROYAL, müşterilerine profesyonel renklendirme hizmetlerinde yeni “Yüksek Çözünürlük Teknolojisi” ile her durumda %100 güvenilir sonuçlar sunuyor. Bu yenilikçi relansman, dünyanın dört bir yanından en yeni renk trendlerini hayata taşıyarak Schwarzkopf Professional’ı bir kez daha kuaförlükte sektörün lideri olarak konumlandırıyor.
Schwarzkopf Professional’ın öncü markasının relansmanı yapılıyor…
51 yılı aşkın profesyonel boya uzmanlığıyla, dünyanın 60’tan fazla ülkesinde günde 100.000’den fazla satılan IGORA ROYAL, Schwarzkopf Professional’ın kalıcı renklendirme grubunun öncü markası ve kuaförlük sektörünün öncüsü. En yeni teknolojik gelişmeleri keşfetmek için hiç durmadan çalışan Schwarzkopf Professional Araştırma ve Geliştirme Laboratuvarları, renk uzmanlarının ihtiyaçları ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda maksimum performansı elde etmek üzere faaliyetlerini sürdürüyor ve yenilikte sınır tanımıyor.
Yeni IGORA ROYAL: Saç boyalarının standardını belirliyor…
Schwarzkopf Professional’ın renklendirme sistemi hiç bu kadar yaratıcı olmamıştı. IGORA ROYAL’in renk skalasına eklenen birbirinden farklı yaratıcı tonlar sayesinde renklendirme uzmanları kendi yaratıcılıklarını sergileyebiliyor ve kişiye özel renklendirme tasarımları ortaya koyabiliyorlar. Mükemmel beyaz kapama ve moda tonlarda yüksek canlılıkta renkler sunan kapsamlı renk serisiyle yeni IGORA ROYAL, yorulmuş saçlarda bile mükemmel renk eşitliği sağlayarak harika renk sonuçları yaratıyor. Schwarzkopf Professional’a göre yüksek çözünürlüklü renkler, %50’ye varan daha kalıcı ve %25’e varan daha canlı ve parlak renkler* anlamı taşıyor. Schwarzkopf Professional Global Renklendirme Elçisi Lesley Lawson: “Söz konusu renklendirme olduğunda, bir ürün %100 performansla etki göstermeli ve tamamen güvenilir olmalı. Renklerin gerçeğe yakın olması, IGORA ROYAL’in en büyük özelliği…” diyor. 
*Mevcut IGORA ROYAL ile kıyaslandığında…
Yüksek Çözünürlük Teknolojisi…
Gerçek, canlı ve kalıcı! Yeni IGORA ROYAL’in geliştirilmiş performansı yeni Yüksek Çözünürlük Teknolojisi’ne dayanıyor. Yoğun ve net tonlar için yeniden tasarlanarak geliştirilmiş renk pigment matrisleri, yeni lipid taşıyıcı sistemiyle bir araya gelerek renk pigmentlerinin saç korteksine daha güçlü nüfuz etmesini sağlıyor. Böylece renk, saça hapsoluyor ve mükemmel bir şekilde mühürlenerek uzun süre kalıcılık sağlıyor. Bu yenilikçi teknoloji, renk uzmanlarının taleplerini karşılamada temel oluşturuyor. Lesley Lawson: “Boya, gerçeği söylemeli ve zorlu koşullarda bile %100 performansla etki göstermeli. Bu, benim salon başarımın anahtarı ve yeni IGORA ROYAL bana tüm bunları sağlıyor” diyor.

1 yorum:

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)