23 Ocak 2011 Pazar

Doğanın Nefesinden Gelen Sağlık; PHARMA OZON... Türkiye'de İlk ve Tek...




OZON Nedir?

Aktif oksijen olarak adlandırılan ozon bilinen en etkili antibakteriyel ajandır. Ozon oda sıcaklığında renksiz, karakteristik kokusu olan bir gazdır. Dünyanın etrafını koruyucu bir kalkan gibi saran OZON TABAKASI canlıları, güneşin radyasyon etkisine ve ultraviyole ışınlarına karşı korur.


PHARMAOZON SERUM Nedir?

Pharmaozon; saf oksijen molekülleri içeren ozonlanmış serum (jel), cilt bakımında bir devrimdir. Çok uzun bir süreçte naturel zeytinyağının ozon ile ileri teknoloji kullanılarak, doyurulmasıyla redoks işlemi sonucu elde edilir. Bu şekilde ozon yağ içersine absorbe edilir ve jel formatına dönüşür. Jel form ozon konsantrasyonunun yoğunluğu anlamına gelir. Ozon yağın sadece kozmetik özelliği vardır. Ozon Serumunun ise kozmetik özelliği yanında tedavi edici medikal bir değeri vardır. 


ÖZELLİKLERİ

PHARMAOZON SERUM yoğun ozon ve jel formülü ile "fully ozonated olive oil"in diğer çok etkili doğal bileşikler ile karışımından elde edilmiştir. 
Ozon Serumu jel formunda olduğu için ozonlu yağlara göre etkisi 10 kat daha fazladır. 
Yüksek konsantre medikal ozon içerir.
Olive Oil, Shea Butter, Borage Oil, Citrus Medica Limonum Oil ile güçlü ve benzersiz hızlı bir etkiye sahiptir.
Kimyasal, sentetik petrol türevi alkol ve allerjen hiçbir katkı maddesi içermez. %100 doğaldır.



İÇİNDEKİLER

Olive Oil (Zeytinyağ) :

Zeytinyağı ozon gazını en iyi tutan ve en uzun süre içersinde barındırabilen yağdır. %75 oranında oleik asit gliseridleri taşır. Cildin iki dost yağı olan Omega 3, Alpha-linoleic asit, A, E vitaminleri ve az miktarda fiteserol bulunur. Zeytinyağının güçlü antioksidan etkisi vardır. Zeytinyağ; antioksidan etkisiyle yaşlandırıcı serbest radikallerin etkisini azaltır, cilt yaşlanmasını engeller. Anti-aging özelliktedir.


Hodan Yağı : 

Hodan yağı, doğanın en zengin GLA (Gamma linoleic asit) kaynağıdır. İçeriğinde Alpha-Gamma linoleic ve linoleic asit ( Omega 3, Omega 6, Omega 9) bulundurur. Bu yağ asitlerinin eksikliğinde ciltte dermatit oluşur. Cilt lekeleri, sivilce (akne), cilt çatlakları, cilt kırışıklıkları, cilt sarkmaları, saç kepeği, ağır yanıklar, güneş lekeleri ve selülitin giderilmesinde Hodan yağının etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.



Shea Yağı :

PHARMAOZON serum içerisine oda sıcaklığında jel formunu koruması amacıyla shea yağı da formülümüze konulmuştur. Nemlendiricidir. Antiinflamatuar (iltihap giderici) özellikleri vardır. Shea yağının yara izlerini, egzamaları, yanıkları, çeşitli döküntüleri, sivilceyi, kuru deriyi, cilt lekelerini, çatlakları, kırışıklıkları ve sedef hastalığında tahrişi azaltıcı özelliği vardır. Shea yağı doğal bir güneş koruyucudur. Güneşin zararlı filtre ışınlarını filtre eder, Anti-aging özelliği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Shea yağı ciltte yağlı bir his bırakmadan kolaylıkla emilir.


Limon Yağı :

Antiseptiktir. İstenmeyen yağları vücuttan atarak zayıflamaya yardımcı olur. Cildi güçlendirir. Yağlı ciltlerde yağ salgısının dengelenmesini sağlar. Sivilceleri giderir. Selülit ve çatlaklar için en uygun bitkisel bakım ürünü limon yağıdır.


PHARMAOZON KULLANIM YERLERİ
Anti-Aging, Kırışık Giderici, Sıkılaştırıcı, Toparlayıcı ve Cilt Sarkmalarına Karşı : Yoğun oksijen ile yaşlanma nedeniyle, uzun süre oksijenlenmeyen hücreleri oksijene doyurur. Mikro dokuda bozulmuş olan oksijen dengesinin yeniden düzenlenmesine yardımcı olup yaşlanmayı geciktirir. Cilt hücrelerinin antioksidan etkisi ile korunmasına destek olur, hücre içi detoksa yardım eder. Cilde canlılık ve parlaklık verir.Cilt hücreleri için büyüme, bölünme ve yenilmesini sağlamaya destek olur, cildin peptit bağlarından oluşan elastin liflerini korumaya yardımcıdır. Doğal botoks etkisini destekler. Onarım ve yenilenme için yapı taşı oluşturulmasına yardımcıdır.
Leke :Yaşlılık ve güneşe bağlı lekelerin giderilmesi için formüle edilmiş ve cildin tonlanmasını sağlayan güçlü bir hücre yenileyici serumdur.
Akne Tedavilerinde : İçeriğinde bulunan aktif oksijen sayesinde iltihaplı sivilceleri ve sivilce oluşumuna sebep olan bakterileri öldürmeye, yeni sivilce oluşmasını engellemeye yardımcıdır. Gözenekleri sıkıştırır ve komedon-siyah noktalar oluşumunu önler.
Selülit :Bacaklardaki dolaşım sisteminin düzene girmesine ve bölgedeki portakal kabuğunun azalmasına yardımcı olan hücre yenileyici özelliğe sahiptir.
Çatlaklar : Çatlakların görünümünün hafiflemesine destektir.
Ter Kokuları :İstenmeyen tüm kokuları ve ter kokularını engellemeye karşı bir kapatıcıdır.
Yanık Tedavilerinde :Radyasyon, güneş yanığı ve tüm yanıkların ağrısının azalmasında ve iyileşme sürecinde tıbbi tedaviyi destekler.
Lazer Epilasyon Sonrasında : Yardımcıdır.
Skarlarda (İzlerde) : Yardımcıdır.
Varis Yarası (Venöz Ülser) : Bu bölgelerde ozon serumu kan akımını sağlayan kılcal damarları genişleterek kan ve oksijen dolaşımını arttırmasına destektir.
Pişiklerde ve Yatan Hastaların İyileşmesinde (Dekubitüs Ülseri) : Yardımcıdır.
Diabet (Şeker) hastalarının iyileşmeyen ve enfekte olmuş inatçı yaralarında : Yardımcıdır.
Nasır-Liken Planus : El ve ayaklarda oluşmuş nasır ve benzeri ölü hücrelerin giderilmesine yardımcıdır
Açık Yaralarda : Açık yaraların iyileşmesinde antibakteriyel ve antiseptik özelliğinden dolayı destekleyicidir. Ayrıca çeşitli deri enfeksiyonları ve deri hastalıklarının tedavisinde destekleyicidir.
Deri Enfeksiyonları : Herpes, piyoderma Atopik Dermatit (kuru cilt nemlendiricisi) özelliğindedir.
Sedef Hastalığı (psöriasis ve psöriatik artrit), Lokalize skleroderma
Akne, egzama, nörodermatit, dermatitis herpetiformis, seboreik dermatit gibi alerjik deri reaksiyonları ile el, ayak, tırnak mantarları tedavisinde doğal yardımcıdır.
Eklem Sağlığı ve Masaj : Kas ağrılarının giderilmesi ve eklem sağlığının desteklenmesini sağlar. Hareket sisteminin mikro dolaşımını arttırır. Antrenman periyodunda ortaya çıkan yeni damar oluşumu, kas proteinleri ve enzimlerin artışını destekler, yorgunluğunu önler. Bu şekilde kaslarda üretilen ve yorgunluğa neden olan laktik asit miktarını düşürür. Oluşan spor yaralarında daha kısa sürede tedaviye destek olur.

PHARMAOZON Nasıl Kullanılır?
Kırışıklar-Antiaging : Temiz ve kuru cildinize günde iki kez uygulayınız.
Akne : Temizlenmiş cilde, aknelerin üzerine günde iki kez uygulayınız.
Leke : Lekeli bölgeye önce peeling uygulayarak ölü deriyi atınız. Düzenli olarak sabah-akşam Pharmaozon uygulayınız. Gündüz güneş korumanızı ihmal etmeyiniz.
Selülit : Selülitli bölgeye temiz vücuda sabah ve akşam düzenli olarak masaj ile uygulayınız.
Böcek sokmalarında, radyasyon, güneş yanığı ve tüm yanıklarda, açık yaralarda günde 2 kez sürülür.
Eklem sağlığı : Masaj yaparak kullanılması önerilir.
Pişiklerde : Pişik olan bölge temizlendikten sonra Pharmaozon sürülür.

Bu eşsiz ürünle ilgili daha detaylı bilgi edinmeniz için http://www.pharmaozon.com/

Kısa bir süre içerisinde Pharmaozon firmamızla sizler için bu ürünü buluşturacağız..
Ürünümüzle ilgili düşüncelerinizi ve kampanyamızın nasıl olmasını istediğinize dair düşüncelerinizi yorum olarak bırakmanızı bekliyoruz..
Kampanyamızın şeklini sizlerin yorumları üzerinden belirleyeceğiz..


Bu bir tanıtım bültenidir.Ürünü kullandığım zaman deneyimimi de paylaşacağım..

8 yorum:

  1. başka bir markanın ozon yağını almıştım(belkide onun kalitesizliğinden) ama yüzüme bütün tozları çektiği için bıraktım ve verdiğim paraya acıdım doğrusu. umarım bu faydalı bişeydir.

    YanıtlaSil

  2. YETENEK-SİZİN,kullandığım zaman yazacağım canım sonucu

    YanıtlaSil
  3. Hiç bi işe yaramadı düzenli bi şekilde kulladığım halde ne kadardan sonra işe yarıyo kaç hafta

    YanıtlaSil
  4. Siyah noktolara iyi diyebilirim nem sagliyor ayriyeten

    YanıtlaSil
  5. Kokusundan rahatsız olan birtek benmiyim

    YanıtlaSil
  6. Özellikle temizleme köpüğü ve plus çok güzel..

    YanıtlaSil

☼ Reyhan'a Yorum Bildir ☼

UNUTMA

Öleceğimiz son günden bugüne bir perspektifle bakacak olsaydık,kararlarımız çok farklı olurdu.(Leadbeater)